Τρεις ημέρες πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο “Γ. Καραϊσκάκης” για τη League Phase του Champions League, η Ρεάλ Μαδρίτης πέταξε ακόμα δύο βαθμούς στο ισπανικό πρωτάθλημα, μένοντας στο 2-2 με την Έλτσε.
Η Ρεάλ Μαδρίτης λίγο έλειψε, μάλιστα, να έχανε. Η Έλτσε προηγήθηκε δύο φορές των «μερένχες» στο β’ ημίχρονο, η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο κατάφερε να «απαντήσει» ισάριθμες και να φύγει αήττητη από το «Βαλέρο» με το τελικό 2-2 (δεύτερη ισοπαλία μετά το 0-0 με τη Ράγιο), στο προτελευταίο χρονικά ματς της 13ης αγωνιστικής.
Αποτέλεσμα, που διατήρησε μεν τη «βασίλισσα» μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας, ωστόσο, δε, η διαφορά πλέον από την Μπαρτσελόνα μειώθηκε στον ένα βαθμό!
Η ενδεκάδα της Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Καρέρας (88′ Ντίαθ), Χάουσεν, Ασένσιο, Αλεξάντερ-Αρνολντ, Γκιουλέρ (64′ Γκ. Γκαρθία), Σεμπάγιος (57′ Καμαβινγκά), Φ.Γκαρθία (57′ Βαλβέρδε), Μπέλιγχαμ, Ροντρίγκο (57′ Βινίσιους), Μπαπέ.
