Site icon NewsIT
23:30 Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Έμειναν στο μηδέν Γαλλία και Ουρουγουάη

Με δύο ισοπαλίες ξεκίνησε το Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής. Μετά το 1-1 της διοργανώτριας χώρας με το Μεξικό ακολούθησε τοπ στείρο 0-0 της Ουρουγουάης με τη Γαλλία.

Ο πρώην παίκτης του Άρη

Ο πρώην παίκτης του Άρη

Δείτε το LIVE του αγώνα με πλούσιο φωτογραφικό υλικό

Τα πάντα ανοιχτά έμειναν στον πρώτο όμιλο μετά την ολοκλήρωση της πρώτης αγωνιστικής. Τα θεωρητικά φαβορί Γαλλία και Ουρουγουάη δεν κατάφεραν να λύσουν τις διαφορές τους μένοντας στο 0-0.

Το ματς δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, αφού η δύναμη και το πάθος αντικατέστησαν την ποιότητα. Η Γαλλία είχε στο μεγαλύτερο μέρος του ματς τον έλεγχο του ρυθμού, έχασε κάποιες ευκαιρίες αλλά όχι την κλασσική.

Αντίθετα η Ουρουγουάη έφτασε κοντά στο γκολ με το μεγάλο της αστέρι, Ντιέγκο Φορλάν στο 73 που από πλεονεκτικότατη θέση αστόχησε απελπιστικά.

Οι Λατινοαμερικάνοι έπαιξαν για 12 λεπτά με 10 παίκτες λόγω της αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Λοντέιρο ο οποίος είχε μπει ως αλλαγή στο παιχνίδι και αγωνίστηκε μόλις 18 λεπτά.

Η βαθμολογία του ομίλου

Μεξικό 1
Νότια Αφρική 1
Γαλλία 1
Ουρουγουάη 1

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version