Αθλητικά

“Έμεινε” στο θρίαμβο επί του Φέντερερ ο Κύργιος

Ο ομογενής τενίστας από την Αυστραλία δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στον θρίαμβο επί του Ρότζερ Φέντερερ, γνωρίζοντας την ήττα από τον Αμερικάνο Τζον Ισνερ, στον 3ο γύρο του χωμάτινου Open της Μαδρίτης

Στη φάση των “16” σταμάτησε η πορεία του Νικ Κύργιου στο Open της Μαδρίτης.

Ο ομογενής τενίστας από την Αυστραλία, ο οποίος στον προηγούμενο γύρο είχε αποκλείσει τον Ελβετό Ρότζερ Φέντερερ (Νο 2 στην παγκόσμια κατάταξη και Νο 1 στο κυρίως ταμπλό), δεν κατάφερε σήμερα να ξεπεράσει το “εμπόδιο” του Τζον Ίσνερ.

Ο 30χρονος Αμερικανός νίκησε τον 20χρονο Κύργιο με 6-3, 6-7(7), 6-4 και θα αντιμετωπίσει στους προημιτελικούς τον Τσέχο Τόμας Μπέρντιχ, ο οποίος επιβλήθηκε νωρίτερα του Γάλλου Ζο-Βιλφρίντ Τσονγκά με 7-5, 6-2.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα