Τετάρτη, 28 Φεβ.
15oC Αθήνα

«Επίθεση» της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην ΕΡΤ: «Αγνοείτε προκλητικά την πιο επιτυχημένη ομάδα στην Ευρώπη»

«Επίθεση» της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην ΕΡΤ: «Αγνοείτε προκλητικά την πιο επιτυχημένη ομάδα στην Ευρώπη»
ΦΩΤΟ eurokinissi

Έξαλλοι φαίνεται ότι είναι στον ΠΑΟΚ, με το γεγονός ότι η ΕΡΤ δεν είχε απεσταλμένο στη Γερμανία για το παιχνίδι με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο Conference League και έστειλαν επιστολή διαμαρτυρίας.

Από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ “επιτίθενται” στην ΕΡΤ για το γεγονός και υποστηρίζουν ότι είναι «αδιανόητο και αδικαιολόγητο» το ότι δεν υπήρξε απεσταλμένος της δημόσιας τηλεόρασης στη Φρανκφούρτη.

Η επιστολή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην ΕΡΤ

«Αξιότιμοι κύριοι,

Με την παρούσα, διαμαρτυρόμαστε έντονα για την παράλειψη (;) της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης να στείλει απεσταλμένο στην Φρανκφούρτη, για τον, ιστορικής σημασίας, αγώνα του ΠΑΟΚ εναντίον της EINTRACHT FRANKFURT.

Μας φαίνεται αδιανόητο και αδικαιολόγητο, την ημέρα μάλιστα που η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση έχει απεσταλμένους στους εκτός έδρας αγώνες των Ολυμπιακού (στη γειτονική Freiburg) και Παναθηναϊκού (στο Villareal της Ισπανίας), να αγνοείτε προκλητικά την προσπάθεια της πιο επιτυχημένης, στους ευρωπαϊκούς θεσμούς, ελληνικής ομάδας.

Θεωρούμε ότι δεν χρειάζεται καν να επιχειρηματολογήσουμε περισσότερο για την αδικία απέναντι στους εκατοντάδες χιλιάδες βορειοελλαδίτες ή και ομογενείς, που ένιωσαν ξανά ως πολίτες δεύτερης κατηγορίας στα δικαιώματα, ενώ λογίζονται ως ισότιμοι στις οικονομικές τους υποχρεώσεις απέναντι στην Δημόσια Ραδιοτηλεόραση.

Άλλωστε σας έχει καταγγελθεί από το συνδικαλιστικό όργανο των δημοσιογράφων σας ήδη, ως μια σημαντική και απαράδεκτη παράλειψη.

Θα περιμέναμε μια δημόσια απολογία, ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού απέναντι στον ΠΑΟΚ και τους φιλάθλους του, ωστόσο τόσες μέρες δεν πράξατε ούτε έστω αυτό.

Επιφυλασσόμενοι κάθε νομίμου δικαιώματός μας, σας ενημερώνουμε ότι σταματούμε κάθε χειρονομία καλής θέλησης απέναντι στα συνεργεία της ΕΡΤ και θα διαπιστεύουμε στο εξής μόνο όσους είμαστε εκ του νόμου υποχρεωμένοι να διαπιστεύσουμε.

Δυστυχώς, είναι πολλά πια τα σημάδια πως αντιμετωπίζετε τον ΠΑΟΚ ως ξένη ομάδα, πράγμα που δεν θα επιτρέψουμε στο εξής».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις