Site icon NewsIT
12:29 | 12.06.15

Εθνική Ελλάδας – Ν. Φερόε: Καθηλωμένη στη Δανία η Εθνική!

ΦΩΤΟ Eurokinissi

ΦΩΤΟ Eurokinissi

Newsit Newsroom

Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου παραμένει στο αεροδρόμιο της Κοπεγχάγης... Οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν στα Νησιά Φερόε δεν της επιτρέπουν να πετάξει, ενώ για τον ίδιο λόγο έχασε την πτήση στις 11:00 το πρωί και όλη αυτή η κατάσταση ενδέχεται να μεταθέσει τον αγώνα για την Κυριακή.

Η ελληνική ομάδα προσγειώθηκε αναγκαστικά στη Δανία, ύστερα από τη διπλή προσπάθεια του πιλότου να προσγειώσει το αεροπλάνο στο αεροδρόμιο των νήσων Φερόε.

Ο Σέρχιο Μαρκαριάν και οι παίκτες περιμένουν πλέον νέο τσάρτερ από την Ελλάδα και αν αυτό δεν βρεθεί έγκαιρα δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο η ομάδα να ταξιδέψει με αεροπλάνο της γραμμής.
Αν δεν βρεθεί τρόπος να πάει η ομάδα στα Νησιά Φερόε, η ΕΠΟ θα ζητήσει να μην διεξαχθεί το παιχνίδι το Σάββατο, αλλά την Κυριακή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version