Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

Formula: Σοβαρά τραύματα στο κεφάλι έχει ο Μπιανκί! Κρίσιμη η κατάσταση (ΦΩΤΟ)

ΦΩΤΟ TWITTER
ΦΩΤΟ TWITTER

O Zιλ Μπιανκί δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του. Μετά από σφοδρή σύγκρουση που είχε με γερανό, βρίσκεται στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Σουζούκα και υποβάλλεται σε επέμβαση. Ο Γάλλος πιλότος της Formula 1 έχει τραυματιστεί στο κεφάλι και όπως επιβεβαίωσε ο πατέρας του η κατάσταση είναι κρίσιμη.

Ο αγώνας στην πίστα της Σουζούκα είχε επεισοδιακό φινάλε και όλοι περιμένουν να δουν την κατάσταση της υγείας του Ζιλ Μπιανκί. Ο Γάλλος πιλότος είχε σφοδρή σύγκρουση με το γερανό που κουβαλούσε το μονοθέσιο του Σούτιλ και όλοι πάγωσαν.

Η τηλεοπτική κάλυψη δεν έδειξε σχεδόν τίποτα αλλά το βλέμμα των υπόλοιπων πιλότων τα έλεγε όλα. Ο Μπιανκί διακομίστηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο αφού κρίθηκε ότι ήταν πιο ασφαλές από το να επέλεγαν το ελικόπτερο.

ΦΩΤΟ REUTERS.

Όπως επιβεβαίωσε ο πατέρας του, ο Γάλλος υποβάλλεται σε εγχείρηση αφού έχει πολλά τραύματα στο κεφάλι. Κατά τη  διακομιδή του, ο Μπιανκί δεν είχε τις αισθήσεις του.

Όλοι οι πιλότοι βρίσκονται στο πλευρό του Μπιανκί ενώ ο Άντριαν Σούτιλ που είδε το ατύχημα τόνισε: “Η κατάσταση του Μπιανκί είναι κρίσιμη. Είναι σε καλά χέρια. Δεν θέλω να πω οτιδήποτε άλλο αυτή τη στιγμή.”

Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνες και έχει προχωρήσει σε κατάσχεση όλων των αντικειμένων από το ατύχημα του Μπιανκί.

Ο αγώνας διακόπηκε στον 47ο γύρο και οι πιλότοι πήραν όλους τους βαθμούς αφού είχε συμπληρωθεί το 75% των γύρων. Ο Χάμιλτον πήρε την 30η νίκη της καριέρας του και ανέβασε τη διαφορά στους 10 βαθμούς από τον δεύτερο Ρόσμπεργκ. Τρίτος ήταν ο Φέτελ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε