Site icon NewsIT
22:39 | 19.05.16

Γιαννακόπουλος: “Είμαι ξανά εδώ! Πάμε για το 2-0”

ΦΩΤΟ Eurokinissi

ΦΩΤΟ Eurokinissi

Newsit Newsroom

Απόλυτα δικαιωμένος και ιδιαίτερα ικανοποιημένος που επέστρεψε στα γήπεδα εμφανίστηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού.

Ο ισχυρός άνδρας του “τριφυλλιού” συνεχάρη τους παίκτες του Αργύρη Πεδουλάκη και έδωσε το σύνθημα νίκης εν όψει του δεύτερου παιχνιδιού στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά το μήνυμά του:
“Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες και το τεχνικό τιμ για τη σπουδαία δουλειά που έκαναν και μας οδήγησαν στην πρώτη νίκη στη σειρά των τελικών. Κάναμε απλά το πρώτο βήμα για να πετύχουμε τον μεγάλο μας στόχο και δείξαμε πως αυτή η ομάδα είχε πολλά να δώσει, παρά τα όσα ζήσαμε κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Προσωπικά αισθάνομαι δικαιωμένος και παράλληλα ιδιαίτερα ικανοποιημένος που επέστρεψα στα γήπεδα.

Σεβάστηκα τις αποφάσεις της δικαιοσύνης και πλέον είμαι ξανά ΕΔΩ. Περιμένουμε τον κόσμο μας να παλέψουμε μαζί για το 2-0 και να δημιουργήσουμε μια ατμόσφαιρα αντάξια του ονόματος και των αξιών του συλλόγου μας. Τέλος, θα ήθελα να συλλυπηθώ τον Γιώργο Πρίντεζη για την τεράστια απώλεια με τον χαμό του πατέρα του. Πάνω απ’ όλα είμαστε άνθρωποι”..

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version