Site icon NewsIT
16:25 Τετάρτη 2 Ιουλίου 2025

Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος ανοίγουν τα χαρτιά τους για τον Ολυμπιακό: Ανακοίνωσαν συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη 9 Ιουλίου

Θα μιλήσουν για όλα τα «καυτά» θέματα που απασχολούν τον Ολυμπιακό

Ο Γιώργος και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος

Ο Γιώργος και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος με το τρόπαιο της Basket League (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει το σχεδιασμό για τη νέα σεζόν, με την ανακοίνωση του Τάισον Γουόρντ και τις επόμενες μετεγγραφικές τους κινήσεις, αλλά ο Γιώργος και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος ανακοίνωσαν και συνέντευξη Τύπου για την Τετάρτη 9 Ιουλίου 2025.

Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος αναμένεται να… ανοίξουν τα χαρτιά τους για τη νέα σεζόν του Ολυμπιακού, τις μετεγγραφές που θα συμπληρώσουν το ρόστερ, αλλά και το ΣΕΦ, το οποίο και “παλεύουν” να αποκτήσουν από το κράτος.

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός είναι πιθανό να απαντήσουν και σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα, αλλά και την κόντρα τους με τον Παναθηναϊκό και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version