Τετάρτη, 8 Μαΐ
20oC Αθήνα

Γκολάρες η Μίλαν, έστειλαν… μήνυμα οι οπαδοί (VIDEO)

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Οι φανατικοί οπαδοί της Μίλαν αντέδρασαν για την κακή πορεία της ομάδας και άφησαν την εξέδρα τους στο “Σαν Σίρο” άδεια. Δεν είδαν έτσι τους “ροσονέρι” να νικάνε μετά από ένα μήνα (3-1 την Κάλιαρι ), με δυο φανταστικά γκολ και ένα ανύπαρκτο πέναλτι

Η Μίλαν απέχει αρκετά από τις θέσεις της Ευρώπης, αλλά απέναντι στην Κάλιαρι έκανε το… καθήκον της επικρατώντας δύσκολα αλλά εντυπωσιακά της Κάλιαρι με 3-1

Στο 21’ ο Μενέζ με ωραίο σουτ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους με τρομερό σουτ, ωστόσο στο 47’ ο Φαρίας ύστερα από εντυπωσιακή προσωπική ενέργεια, έκανε το 1-1. Η Μίλαν απάντησε άμεσα και με υπέροχο σουτ του Μεξές έκανε το 2-1 στο 49’.

Το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε στο 78’ από το πέναλτι του Μενέζ. Η παράβαση ωστόσο, έγινε τουλάχιστον ένα μέτρο εκτός περιοχής!

Οι φανατικοί οπαδοί της Μίλαν δεν πήγαν στο γήπεδο και τοποθέτησαν το πανό που βλέπετε στην φωτογραφία του κειμένου, σε μία κίνηση διαμαρτυρίας έναντι της διοίκησης Μπερλουσκόνι . “Τέλος παιχνιδιού. Βάλτε κέρμα και σώστε την Μίλαν”, έγραφε το πανό.

Τα αποτελέσματα της 28ης αγωνιστικής:

Σάββατο

Κιέβο – Παλέρμο 1-0 (35′ Παλόσκι)
Μίλαν – Κάλιαρι 3-1 (21′ και 78′ πέν. Μενέζ, 49′ Μεξές / 47′ Ντιέγκο Φαρίας)

Κυριακή

Έμπολι – Σασουόλο (13:30)
Γιουβέντους – Τζένοα (16:00)
Νάπολι – Αταλάντα (21:45)
Ουντινέζε – Φιορεντίνα
Λάτσιο – Βερόνα
Σαμπντόρια – Ίντερ
Τσεζένα – Ρόμα
Πάρμα – Τορίνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε