Site icon NewsIT
17:33 Κυριακή 3 Απριλίου 2016

Η ΑΕΚ παίζει μπάλα με τα προσφυγόπουλα (ΦΩΤΟ)

Οι Αρης Σοϊλέδης, Τόμας Πέκχαρτ και Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του ΠΙΚΠΑ Μυτιλήνης, όπου βρίσκονται προσφυγόπουλα ευπαθών ομάδων για να έχουν ειδική φροντίδα. 

ΦΩΤΟ ΠΑΕ ΑΕΚ

ΦΩΤΟ ΠΑΕ ΑΕΚ

Οι ποδοσφαιριστές της Ενωσης έπαιξαν με τα παιδιά και συνομίλησαν με τους εθελοντές που τα φροντίζουν.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ

Στις εγκαταστάσεις του ΠΙΚΠΑ Μυτιλήνης, τις οποίες -μετά από παραχώρηση του Δήμου- διαχειρίζεται η Ομάδα Αλληλεγγύης Λέσβου, βρέθηκαν το μεσημέρι οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, Αρης Σοϊλέδης, Τόμας Πέκχαρτ και Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές, εμφανώς συγκινημένοι, επισκέφτηκαν και πέρασαν αρκετή ώρα με τα παιδιά, που προέρχονται από ευπαθείς ομάδες μεταναστών και τυγχάνουν ειδικής φροντίδας από την ομάδα αλληλεγγύης.

Επαιξαν ποδόσφαιρο, μίλησαν μαζί τους και τους ευχήθηκαν τα καλύτερα, ενώ ταυτόχρονα συνεχάρησαν και την ομάδα των εθελοντών εντυπωσιασμένοι από την πολύ σημαντική κοινωνική αποστολή εθελοντισμού, που έχουν αναλάβει.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version