Site icon NewsIT
18:08 Κυριακή 29 Μαρτίου 2026

Ιγκόρ Τούντορ και Τότεναμ πήραν «διαζύγιο» μετά από έξι εβδομάδες συνεργασίας

Ο Κροάτης τεχνικός δεν μπόρεσε να βάλει τους “σπερς” σε πορεία παραμονής στην Premier League

ΦΩΤΟ Reuters

Σε αναζήτηση νέου προπονητή βρίσκεται και επίσημα η Τότεναμ, αφού από το μεσημέρι της Κυριακής (29.03.2026) ολοκληρώθηκε πρόωρα η συνεργασία της με τον Ιγκόρ Τούντορ.

Ένα “διαζύγιο” που δεν αποτελεί έκπληξη, λόγω της πορείας της ομάδας στην Premier League. Τότεναμ και Ιγκόρ Τούντορ, καθώς οι δύο πλευρές συμφώνησαν στην από κοινού λύση της συνεργασίας τους μόλις έξι εβδομάδες μετά την έναρξη της συνεργασίας τους.

Ο Κροάτης προπονητής αντικατέστησε τον τόμας Φρανκ, με σκοπό να οδηγήσει την ομάδα μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ πρόλαβε να βρεθεί στον πάγκο της Τότεναμ σε επτά παιχνίδια, καταγράφοντας μόλις μία νίκη, πέντε ήττες και μία ισοπαλία με απολογισμό τερμάτων 9-20!

Μετά από 31 αγωνιστικές στην Premier League, η Τότεναμ βρίσκεται στο +1 από τη ζώνη του υποβιβασμού!

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version