Site icon NewsIT
10:48 Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Κάρι: Είναι δύσκολο να μας παίξουν ζώνη

Η Λαμποράλ Κούτσα του Σκαριόλο αποφάσισε να ζήσει και να... πεθάνει με άμυνα ζώνης κόντρα στον Παναθηναϊκό και οι "πράσινοι" την τιμώρησαν. Ο Ράμελ Κάρι τονίζει ότι δεν μπορούν οι αντίπαλοι να τους σταματήσουν με τέτοιες άμυνες.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS

ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε στην Sportday…

Για τη νίκη επί της Λαμποράλ Κούτσα: «Ήταν ένα καλό αποτέλεσμα για εμάς, διότι χρειαζόμασταν το μομέντουμ. Γνωρίζαμε ότι η Λαμποράλ είναι ομάδα run ‘n’ gun και θέλαμε να το περιορίσουμε αυτό το ζήτημα. Πιστεύω ότι κάναμε καλή δουλειά».

Για τα υψηλά ποσοστά ευστοχίας στα τρίποντα (18/37): «Θα είναι δύσκολο για τους αντιπάλους μας να παίζουν με άμυνα ζώνης, γιατί έχουμε πολλούς καλούς σουτέρ. Αυτή είναι η πολυτέλειά μας. Το καλό είναι πως ευστοχήσαμε στα σουτ έξω από τη γραμμή των 6.75. Ο κόουτς μας έλεγε όλη την εβδομάδα πως πρέπει να γυρίσουμε την μπάλα, να έχουμε καλή και γρήγορη κυκλοφορία και να πιέσουμε στην άμυνα και εμείς αυτό κάναμε».

Για τα περιθώρια βελτίωσης: «Πρέπει να δούμε το ματς, να δούμε τι κάναμε λάθος, όπως φυσικά κι αυτά που κάναμε καλά. Να συνεχίσουμε τις προπονήσεις, να δουλέψουμε σκληρά, να επιστρέψουν οι τραυματίες, να είναι υγιείς και να συνεχίσουμε αυτό που έχουμε να κάνουμε. Πάντα προσπαθούμε να συγκεντρωθούμε σε αυτό που θέλει η ομάδα και μετά ό,τι περιμένει από εσένα η ομάδα για να λειτουργήσει καλύτερα. Όσο το κάνουμε αυτό, δεν ασχολούμαστε με τίποτα άλλο. O σκοπός είναι να περνάμε καλά. Ειδικά απ’ όταν παίζουμε το παιχνίδι. Να απολαμβάνουμε τις στιγμές, γιατί αγαπάμε αυτό που κάνουμε».

Για την παρουσία του κόσμου στην Κύπρο:
«Ήταν τέλεια. Εξεπλάγην ευχάριστα. Ήταν κάτι εξαιρετικό για εμάς. Οι φίλοι μας, μας κάνανε να νιώσουμε ότι παίζαμε στο σπίτι μας. Σαν να ήμασταν στο ΟΑΚΑ και τους ευχαριστούμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version