Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Κουντέ: «Να κερδίσω όσο περισσότερους τίτλους γίνεται με τον Ολυμπιακό»

Κουντέ: «Να κερδίσω όσο περισσότερους τίτλους γίνεται με τον Ολυμπιακό»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού έκανε ο Πιερ Κουντέ.

Ο Καμερουνέζος χαφ, ο οποίος αποτελεί τη δεύτερη φετινή μεταγραφή των Πειραιωτών μετά τον Τικίνιο, μίλησε στην κάμερα της ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του.

Ο 25χρονος άσος εμφανίστηκε διψασμένος για τίτλους και δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει τη νέα του ομάδα.

Οσα δήλωσε ο Κουντέ:

Για τους στόχους του: «Θέλω να κερδίσω όσο περισσότερους τίτλους γίνεται! Να πάω όσο πιο μακριά γίνεται στο Champions League και κυρίως να παίζω στο Champions League όλες τις σεζόν που θα είμαι εδώ. Ακόμη και όταν φύγω, θέλω ο Ολυμπιακός να παίζει στο Champions League».

Για τo δυνατό του σημείο: «Η ταχύτητα. Πιστεύω ότι είμαι ένας πολύ γρήγορος παίκτης. Ακόμη, ότι διαβάζω το παιχνίδι καλά. Έχω επίσης καλό σουτ, πολύ δυνατό, έχω καλή οπτική, οργανώνω το παιχνίδι και επίσης είμαι καλός στην ανάκτηση της μπάλας».

Για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του: «Ελπίζω να προσαρμοστώ στον καινούργιο μου σύλλογο, στις νέες συνθήκες με τον καλύτερο τρόπο. Ελπίζω να με βοηθήσουν οι συμπαίκτες μου να προσαρμοστώ γρήγορα και να συνεισφέρω, ώστε να λειτουργήσουμε σαν ομάδα».

Για τον κόσμο: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για τα μηνύματα που μου στέλνουν στα social media καθώς επίσης και όλους τους δημοσιογράφους που ήρθαν να με υποδεχτούν τη νύχτα στο αεροδρόμιο. Εκτιμώ πολύ την αγάπη κι ελπίζω να ανταποδώσω στο γήπεδο».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις