Site icon NewsIT

Κύπελλο Ελλάδας: Ο Ιταλός διαιτητής Ντανιέλε Τσίφι στο ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

19.04.2022 | 11:11
Κύπελλο Ελλάδας: Ο Ιταλός διαιτητής Ντανιέλε Τσίφι στο ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

Γνωστοί έγιναν από την ΚΕΔ οι διαιτητές των δυο πρώτων ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας, ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός – Λαμία.

Διήμερο ημιτελικών Κυπέλλου Ελλάδας έχουμε μπροστά μας (20 – 21/04) και η ΚΕΔ ανακοίνωσε τους διαιτητές των δυο πρώτων αναμετρήσεων.

Όπως έγινε γνωστό, ο Ντανιέλε Τσίφι (ΦΩΤΟ) θα διευθύνει τον ημιτελικό του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα για το Κύπελλο Ελλάδας (21.04 / 19:30). Ο 37χρονος Ιταλός ρέφερι έγινε πρόσφατα διεθνής και δεν έχει διαιτητεύσει μέχρι τώρα κάποιο ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Βοηθοί του θα είναι οι Νταβίντε Ιμπεριάλε και Αλέσιο Μπέρτι, ενώ στο VAR θα είναι ο επίσης Ιταλός Μίκαελ Φάμπρι, με βοηθό του τον Τρύφωνα Πετρόπουλο. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Ευάγγελος Μανούχος.

Στον ημιτελικό της Τετάρτης (20.04 / 19:00) που θα γίνει στη Λεωφόρο, μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Λαμίας, διαιτητής ορίστηκε ο Τάσος Σιδηρόπουλος.

Βοηθοί του θα είναι οι Πολυχρόνης Κωσταράς και Λάζαρος Δημητριάδης, στο VAR τοποθετήθηκε ο Άγγελος Ευαγγέλου ενώ AVAR ορίστηκε ο Ανδρέας Φωτόπουλος και τέταρτος ο Γιάννης Παπαδόπουλος.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version