Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Κύπελλο Ελλάδας: «Σφραγίζονται» τα τελευταία εισιτήρια για τα προημιτελικά

Κύπελλο Ελλάδας

Με τρεις αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και ΑΕΚ, Άρης και Βόλος έχουν τον πρώτο λόγο στις ρεβάνς με Απόλλωνα Σμύρνης, Αστέρα Τρίπολης και ΟΦΗ αντίστοιχα, ώστε να βρεθούν στην κλήρωση της προημιτελικής φάσης που διεξάγεται αύριο (5/2).

Το σημερινό πρόγραμμα του Κυπέλλου Ελλάδας ανοίγει την αυλαία του στις 15:00, με την αναμέτρηση ΟΦΗ – Βόλος και τους Θεσσαλούς να έχουν το προβάδισμα λόγω της νίκης με 2-0 στην έδρα τους στο πρώτο ματς. Ο Γιώργος Σϊμος έχει αποφασίσει να προφυλάξει τον Ντε Γκουζμάν, ενώ έχει και αρκετές απουσίες λόγω τραυματισμών, οπότε το έργο των Κρητικών γίνεται πιο δύσκολο, απέναντι στους φιλοξενούμενους που μετρούν την απουσία του Μπαριέντος.

Στις 17:15 ο Άρης θα προσπαθήσει να σφραγίσει την πρόκρισης επί του Αστέρα Τρίπολης στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» έχοντας ως «προίκα» το 2-0 της πρώτης αναμέτρησης, ενώ οι Αρκάδες θα παλέψουν για μία μεγάλη ανατροπή. Τέλος στις 19:30 η ΑΕΚ των πολλών απουσιών αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη και θέλει να υπερασπιστεί το δικό της 2-0 από το ΟΑΚΑ, «τσεκάροντας» το εισιτήριο για την οκτάδα.

Θυμίζουμε πως η κλήρωση των προημιτελικών είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή (5/2) και έχουν ήδη προκριθεί οι Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και οι Παναθηναϊκός και Λαμία άνευ αγώνα.

Tο πρόγραμμα της ημέρας

15:00 ΟΦΗ-Βόλος 
17:15 Αστέρας Τρίπολης-Αρης LIVE από το Newsit.gr
19:30 Απόλλων Σμύρνης-ΑΕΚ LIVE από το Newsit.gr

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις