Site icon NewsIT

Κύπελλο Ισπανίας, Ρεάλ Μπέτις – Σεβίλλη: Διακοπή στο ματς αφού οπαδοί τραυμάτισαν παίκτη

15.01.2022 | 23:49
Κύπελλο Ισπανίας, Ρεάλ Μπέτις – Σεβίλλη: Διακοπή στο ματς αφού οπαδοί τραυμάτισαν παίκτη

Το ντέρμπι της Ανδαλουσίας μεταξύ Ρεάλ Μπέτις και Σεβίλλης για το Κύπελλο Ισπανίας διακόπηκε με το σκορ ισόπαλο (1-1) καθώς οπαδοί των γηπεδούχων πέταξαν μεταλλική ράβδο τραυματίζοντας παίκτη των φιλοξενούμενων.

Απίστευτα πράγματα συνέβησαν στο ματς της Ρεάλ Μπέτις με την Σεβίλλη για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ισπανίας. Οπαδοί της Μπέτις εκσφενδόνισαν μεταλλική ράβδο που βρήκε στο κεφάλι τον Ζοάν Ζορδάν της Σεβίλλης, με αποτέλεσμα αυτός να τραυματιστεί και το ματς να διακοπεί στο 40 λεπτό.

Οι δύο ομάδες οδηγήθηκα στα αποδυτήρια, όπου και παραμένουν, μέχρι να αποφασιστεί η τύχη του ματς εν μέσω διαβουλεύσεων με τους ανθρώπους της ισπανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου.

Στο σημείο εκείνο το σκορ ήταν 1-1 με τον Ναμπίλ Φεκίρ να ισοφαρίζει με απευθείας εκτέλεση κόρνερ για την Μπέτις στο 39′, το γκολ του Αλεχάντρο Γκόμεζ, που είχε βάλει μπροστά στο σκορ του φιλοξενούμενους στο 35′.

Στα ματς που διεξήχθησαν νωρίτερα έστω και δύσκολα, οι ομάδες της La Liga που είχαν κληρωθεί με αντιπάλους της δεύτερης κατηγορίας στη φάση των «16» του κυπέλλου Ισπανίας, κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση για τα προημιτελικά. Η Κάντιθ χρειάστηκε να φτάσει στη διαδικασία των πέναλτι για να αποκλείσει τη Σπόρτινγκ Χιχόν, ενώ η Ράγιο Βαγεκάνο νίκησε με ανατροπή 2-1 την Τζιρόνα, χάρη σε δύο γκολ του Σέρχι Γκουαρντιόλα. Στην πρώτη αναμέτρηση μεταξύ ομάδων της μεγάλης κατηγορίας, η Μαγιόρκα νίκησε 2-1 την Εσπανιόλ και πέρασε στην οκτάδα.

Τα αποτελέσματα και το υπόλοιπο πρόγραμμα της φάσης των «16»

Μαγιόρκα-Εσπανιόλ 2-1

Τζιρόνα-Ράγιο Βαγεκάνο 1-2

Σπόρτινγκ Χιχόν-Κάντιθ 0-0 (2-4 στα πέναλτι)

Μπέτις-Σεβίλη 22:30

Ατλέτικο Μπαλεάρες-Βαλένθια 16/1

Σοσιεδάδ-Ατλέτικο Μαδρίτης 19/1

Ελτσε-Ρεάλ Μαδρίτης 20/1

Αθλέτικ Μπιλμπάο-Μπαρτσελόνα 20/1

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version