Site icon NewsIT

Λέτο, η επιστροφή

25.11.2010 | 17:06
Λέτο, η επιστροφή

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκός έβγαλε όλο το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης μετά από πολύ καιρό και η ώρα της επιστροφής του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις πλησιάζει. Πάλι εκτός ο Νίνης. Κίνδυνος τιμωρίας.

Κίνδυνος τιμωρίας

Σισέ: Πρωτάθλημα και Κύπελλο

Ο Σεμπάστιαν Λέτο ήταν η ευχάριστη έκπληξη στην προπόνηση της Πέμπτης, αφού έβγαλε για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του το πρόγραμμα της ομάδας και μένει πλέον να επιστρέψει στην κατάλληλη φυσική κατάσταση για να κάνει την επανεμφάνισή του και στους αγώνες.

 
Από την άλλη πλευρά τα άσχημα νέα της προπόνησης ήρθαν από τον Σωτήρη Νίνη. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός ένιωσε ενοχλήσεις με αποτέλεσμα να μην προπονηθεί κανονικά και έκανε ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης.
 
Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα μίλησε στους παίκτες για τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα αλλά και για αυτόν που ακολουθεί με την Κέρκυρα. “Έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα αποκλειστήκαμε από την Ευρώπη, αλλά πρέπει να δείξουμε καλό πρόσωπο και με την Κοπεγχάγη. Τώρα όμως συγκεντρωνόμαστε στους άλλους μας στόχους και θα δούμε το παιχνίδι με τους Δανούς όταν έρθει η ώρα του. Πάντως, δείξατε διάθεση στο γήπεδο κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Παίξαμε κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα, αλλά ειδικά στο ξεκίνημα είχατε συνοχή και προσπαθήσατε αρκετά. Πρέπει να δουλέψετε ακόμα πιο σκληρά όμως, για το παιχνίδι με την Κέρκυρα που ακολουθεί”, ήταν τα λόγια του Πορτογάλου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version