Site icon NewsIT

Λιοντάρια στην Αρκαδία!

07.11.2010 | 07:28
Λιοντάρια στην Αρκαδία!

Ο Πανσερραϊκός πήρε την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του επικρατώντας του Αστέρα στην Τρίπολη με 2-0 αν και αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο για ένα ημίχρονο. Διαμαρτύρονται δικαιολογημένα οι γηπεδούχοι.

Το LIVE του αγώνα
 
Ο Αστέρας Τρίπολης ξεκίνησε καλύτερα το ματς και κατάφερε να σκοράρει στην πρώτη του επίθεση. Στο 4ο λεπτό ο Μάρτινς έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια πέρασε την γραμμή, αλλά τόσο ο διαιτητής όσο και ο βοηθός άφησαν το παιχνίδι να εξελιχθεί. Ο Πανσερραϊκός χτύπησε μετά από στημένη φάση στο 22ο λεπτό και σκόρερ τον Παντελιάδη και στη συνέχεια έπαιξε καλά το παιχνίδι των αντεπιθέσεων.
 
Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες στο 49΄με τον Άμο να βλέπει την δεύτερη κίτρινη κάρτα αλλά τρία λεπτά αργότερα κατάφεραν να αυξήσουν το προβάδισμα τους με τον Γεωργιάδη να εκμεταλλεύεται το τραγικό λάθος του Φυτανίδη. Παρά την πίεση των Αρκάδων το 0-2 δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε και οι Σερραίοι πανηγύρισαν την δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους, αφήνοντας παράλληλα τον Αστέρα Τρίπολης χωρίς εντός έδρα νίκη.
 
Οι συνθέσεις:

Αστέρας (Βαγγέλης Βλάχος): Ντεγκρά, Φυτανίδης (Τσαμπουρής 52′), Ορόθκο, Ουριμπάρι, Πουλίδο, Αράς, Καρέρα (Φορτούνης 46′), Μπαστία (Ουντότζι 55′), Λαδάκης, Ροζέριο, Ρομπέρτο.

Πανσερραϊκός (Ντράγκαν Κοκότοβιτς): Ράντμαν, Κάστρο, Άμο, Γεωργιάδης, Μπέλιτς(Τριανταφύλλου 79′), Παντελιάδης, Νταλέ, Μαβενέ, Σουμπίνιο(Ανάκογλου 83′), Λεοζίνιο(Βοσκόπουλος 56′), Αλβάρες.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version