Δευτέρα, 29 Απρ.
22oC Αθήνα

Μάριο Χεζόνια μετά το Παναθηναϊκός – Ρεάλ Μαδρίτης: «Αγαπώ την Αθήνα και την ομάδα»

Μάριο Χεζόνια μετά το Παναθηναϊκός – Ρεάλ Μαδρίτης: «Αγαπώ την Αθήνα και την ομάδα»
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 90-78 από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ, για την 13η αγωνιστική της Euroleague με τον Μάριο Χεζόνια να είναι από τους πρωταγωνιστές των Μαδριλένων στην αναμέτρηση.

Ο Χεζόνια αποθεώθηκε όμως για μία ακόμη φορά από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, τόσο πριν το τζάμπολ του αγώνα, όσο και μετά το τέλος της αναμέτρησης και παρά την ήττα της ομάδας τους από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο ίδιος ο Κροάτης φόργουορντ και πρώην παίκτης του “τριφυλλιού” πήγε προς την κερκίδα στο φινάλε και χειροκρότησε με τη σειρά του, ενώ στις δηλώσεις του δεν έκρυψε την αγάπη του για τον Παναθηναϊκό.

Οι δηλώσεις του Χεζόνια μετά το Παναθηναϊκός – Ρεάλ Μαδρίτης

«Είναι πάντα ωραίο να παίζεις για τον Παναθηναϊκό, ήταν πολύ καλοί σήμερα. Είναι μια νέα ομάδα, θα προσαρμοστεί σε αυτά που θέλει ο κόουτς Αταμάν. Παρακολουθώ τι γίνεται στην ομάδα, αγαπώ την Αθήνα, αγαπώ τον Παναθηναϊκό». 

Για το αν ήταν ο καλύτερος παίκτης του αγώνα: «Δεν ήμουν μόνο εγώ. Πολύ καλή ήταν και ο Κοζέρ και ο Καμπάτσο που ήταν καθοριστικοί για να στεριώσουμε την κυριαρχία μας. Είχαμε μεγαλύτερη ισορροπία, ενώ ήμασταν πολύ καλοί στην άμυνα». 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις