Site icon NewsIT
11:58 Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Ματς επιβίωσης σε Θεσσαλονίκη και Λιβαδειά

Η Δόξα Δράμας φιλοξενεί την Κέρκυρα και ο Λεβαδειακός τον Παναιτωλικό σε εξ αναβολής αναμετρήσεις για την 7η αγωνιστική της Superleague.

ΦΩΤΟ NEWSIT

ΦΩΤΟ NEWSIT

Όταν αγωνίζονται οι τέσσερις τελευταίες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα είναι περιττό να σταθεί κανείς στην κρισιμότητα των αναμετρήσεων.

Στις 15:00 η Δόξα Δράμας με την ψυχολογία στα ύψη μετά τις δύο νίκες επί του Παναιτωλικού υποδέχεται την Κέρκυρα στο “Καυτανζόγλειο”. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην τελευταία θέση με 12 πόντους, ενώ κοντράρονται ξανά την Κυριακή με γηπεδούχο την Κέρκυρα.

Στις 17:00 ο Λεβαδειακός θα φιλοξενήσει τον Παναιτωλικό. Η ομάδα της Βοιωτίας βρίσκεται στην 14η θέση με 16 βαθμούς, ενώ οι Αγρινιώτες είναι μία θέση και δύο πόντους παραπάνω.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version