Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Με Αλαφούζο στη Βέροια ο Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αναχώρησε το απόγευμα του Σαββάτου για την Θεσσαλονίκη, απ’ όπου οδικώς θα ταξιδέψει μέχρι την Βέροια για την κυριακάτικη αναμέτρηση με την τοπική ομάδα

Στο πλευρό της ομάδας ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός -για ακόμα μια φορά- καθώς ταξίδεψε μαζί με την αποστολή για το εκτός έδρας ματς με τη Βέροια.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ντάνιελ Πράνιτς έδειξε πως ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και προπονήθηκε κανονικά το Σάββατο, με αποτέλεσμα ο προπονητής του να τον συμπεριλάβει στην 20άδα. Ο Τάσος Λαγός ξεπέρασε το πρόβλημα στον αστράγαλο, ακολούθησε το πρόγραμμα των συμπαικτών του και τέθηκε στη διάθεση του Αναστασίου.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν υπολογίζει για το παιχνίδι με τη Βέροια στις υπηρεσίες των τιμωρημένων λόγω καρτών, Μπεργκ, Ζέκα και Δώνη, ενώ άφησε εκτός αποστολής- για λόγους τακτικής- τους Αναγνωστόπουλο, Μαρινάκη, Σταματάκη, Σπυρόπουλο, Αγγελόπουλο και Μπούι.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αποτελείται από τους: Κοτσόλη, Στιλ, Κότσαρη, Κουτρουμπή, Χουχούμη, Τριανταφυλλόπουλο, Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδη, Νάνο, Μπούρμπο, Μέντες, Λαγό, Ντίνα, Πράνιτς, Μαυρία, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλη, Κλωναρίδη και Νίνη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε