Site icon NewsIT
10:25 | 09.09.16

Με κόσμο στη Λιβαδειά ο Παναθηναϊκός! Άκυρο το “μπλόκο”

ΦΩΤΟ eurokinissi

ΦΩΤΟ eurokinissi

Newsit Newsroom

Με τον κόσμο στον πλευρό του θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, το Σαββάτο 10 Σεπτεμβρίου. Οι φίλοι του "τριφυλλιού" θα ταξιδέψουν κανονικά στη Λιβαδειά.

Παρά το γεγονός πως ο Σταύρος Κοντονής απαγόρευσε την παρουσία οπαδών στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί.

Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με την εφημερίδα “Goal”, ο Παναθηναϊκός διαμαρτυρήθηκε για το γεγονός ότι απαγορεύτηκε και η μεμονωμένη μετακίνηση (πέρα από την οργανωμένη), με αποτέλεσμα η πλευρά του Υφυπουργείου να παραδεχτεί το λάθος της (αποδόθηκε  σε λανθασμένη πληροφόρηση του Σταύρου Κοντονή από κάποιον υπάλληλο) και να ανάψει το “πράσινο” φως για τη μετακίνηση των φίλων του “τριφυλλιού”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version