Site icon NewsIT

Μεγάλες νίκες για Πιερικό και Διαγόρα

22.03.2010 | 21:47
Σε είσοδο στα πλέι οφ ελπίζουν πλέον στον Πιερικό

Σε είσοδο στα πλέι οφ ελπίζουν πλέον στον Πιερικό

Οι Ροδίτες με δύο γκολ του Ρούσεφ νίκησαν με 2-1 τον Παναιτωλικό και έθεσαν υποψηφιότητα για είσοδο στα πλέι οφ της Β' Εθνικής . Με το ίδιο σκορ επικράτησε και ο Πιερικός του Εθνικού Αστέρα.

Ο Διαγόρας Ρόδου επέστρεψε στις νίκες και ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία. Ο Ιβάν Ρούσεφ άνοιξε το σκορ στο 17′, όμως ο Παναιτωλικός στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου απάντησε με τον Θεοδωρίδη.

Και πάλι ο Ρούσεφ, με κεφαλιά αυτή τη φορά, στο 63′ έδωσε τη νίκη στην ομάδα του. Ο προπονητής του Διαγόρα Γιώργος Φοιρός δεν έκατσε στον πάγκο αφού ένιωσε αδιαθεσία πριν τον αγώνα και διακομίστηκε στο νοσοκομείο. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό.
Στην Κατερίνη ο Πιερικός επικράτησε με 2-1 του Εθνικού Αστέρα κάνοντας μάλιστα την ανατροπή. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Ουκάρ στο 35′ όμως η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου είχε την απάντηση.
Ο Γκουγκουλιάς στο 45′ και ο Παντελιάδης στο 86′ έδωσαν τη νίκη στους γηπεδούχους που πλέον ελπίζουν σε είσοδο στα πλέι οφ. Αντίθετα η ομάδα της Καισαριανής έχει μπλέξει σε περιπέτειες.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version