Site icon NewsIT

Μετά τον Μιραλάς παίρνουν σειρά Τζιμπούρ, Πάρντο και “Τόρο”

11.05.2011 | 10:43
Μετά τον Μιραλάς παίρνουν σειρά Τζιμπούρ, Πάρντο και “Τόρο”

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην Κύπρο για τα φιλικά ματς αλλά το μυαλό όλων βρίσκονται στις επικείμενες συναντήσεις για τις ανανεώσεις το συμβολαίων. "Τελειωμένη" η υπόθεση Τοροσίδη, "ανοιχτή" του Πάρντο, ερωτηματικά για Τζιμπούρ.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι αποφασισμένος να κλείσει όλα τα ανοιχτά μέτωπα της ομάδας και να ξεκινήσει άμεσα το σχεδιασμό της νέας περιόδου.

Την Παρασκευή θα υπάρχει διπλό ραντεβού με τους μάνατζερ των Τζιμπούρ και Πάρντο. Ο Γαλλοαλγερινός αναμένεται να αξιώσει περισσότερα χρήματα σε σχέση με την αρχική συμφωνία που είχε κάνει το Δεκέμβρη.

Ο λόγος είναι το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε ο Μιραλάς. Ο Τζιμπούρ θεωρεί ότι πρέπει να αμείβεται όσο ο Βέλγος και γι’ αυτό θα αξιώσει περίπου 300.000 ευρώ περισσότερα από όσα είχε συμφωνήσει.

Με τον Πάρντο τα πράγματα είναι πιο δύσκολα αφού η στάση του μάνατζερ του έχει εξοργίσει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Δεν αποκλείεται να έχουμε επανάληψη της ιστορίας Μιραλάς αλλά τίποτα δεν είναι δεδομένο.

Τέλος η περίπτωση του Βασίλη Τοροσίδη η οποία θα συζητηθεί τη Δευτέρα φαίνεται να είναι η πιο απλή. Ο Ολυμπιακός έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον παίκτη και αναμένεται αυτή να επικυρωθεί.

Ο διεθνής μπακ θα αμείβεται με 1 εκ. ευρώ ετησίως ενώ θα μπει και ρήτρα 10 εκ, ευρώ στο συβόλαιο του.

H δοκιμή… έδειξε Πάντελιτς – Με γκολ του Σέρβου νίκησε ο Ολυμπιακός

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version