Site icon NewsIT
17:00 Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Μετεγγραφική σύσκεψη στην ΑΕΚ – Στην… έξοδο ο Μπουονανότε

Στην Ένωση προσπαθούν να κλείσουν τα μετεγγραφικά “μέτωπα” που υπάρχουν – Άδεια μιας παραπάνω εβδομάδας πήρε ο Ντιέγκο Μπουονανότε.

ΦΩΤΟ Eurokinissi

ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς επέστρεψε στην Αθήνα και την Παρασκευή είχε σύσκεψη -παρουσία των Τιμούρ Κετσπάγια, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και Αλεξ ντε Μπαρτόλο- προκειμένου να ληφθούν οριστικές αποφάσεις για την ενίσχυση της Αεκ στις θέσεις του επιθετικού και του αριστερού μπακ.

Στην Ένωση προσπαθούν να κλείσουν άμεσα τα ανοικτά μετεγγραφικά της… μέτωπα, αφού αύριο (25/6, 18:00) στα Σπάτα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη φετινή προπόνηση της ομάδας. Αυτή θα γίνει χωρίς τους διεθνείς Αραβίδη και Μάνταλο, τον Γκάλο που εξασφάλισε μια ημέρα παραπάνω άδεια αλλά και τον Μπουονανότε.

Ο Αργεντινός έχει ενημερωθεί από την ΑΕΚ πως δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν και βρίσκεται στο εξωτερικό, όπου και διαπραγματεύεται με ομάδα το μέλλον του (το έχει επιβεβαιώσει ο ατζέντης του στον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς).

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version