Site icon NewsIT
11:50 Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Μιλάει στους παίκτες ο Δημητρέλος

Υπομονή για χρήματα που τους οφείλονται και προσήλωση στο ματς με την Ξάνθη θα ζητήσει ο Ανδρέας Δημητρέλος και ο Ηλίας Μπρουσιάνος που θα πάνε στα Σπάτα την Πέμπτη για να μιλήσουν στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και τον Έβαλντ Λίνεν.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Ανδρέας Δημητρέλος και ο Ηλίας Μπρουσιάνος ενημέρωσαν πως την Πέμπτη θα μεταβούν στα Σπάτα εκπροσωπώντας την διοίκηση της ΑΕΚ για να μιλήσουν στους ποδοσφαιριστές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα ζητηθεί από τους παίκτες να κάνουν λίγη ακόμα υπομονή σχετικά με τα χρήματα που τους οφείλονται, ενώ θα υπάρξει διαβεβαίωσε πως εφόσον γίνει ταμειακή διευκόλυνση από τον Δημήτρη Βιντιάδη προτεραιότητα είναι διαθέσουν τα χρήματα σε αυτούς/.

Παράλληλα, οι δύο άνδρες θα ζητήσουν από τους παίκτες να τα δώσουν όλα για τη νίκη στο σαββατιάτικο αγώνα με την Ξάνθη, το οποίο έχει χαρακτήρα τελικού για την ΑΕΚ, ενώ θα μιλήσουν και με τον Έβαλντ Λίνεν για όλα τα ζητήματα και κυρίως τα μεταγραφικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version