Site icon NewsIT
20:11 Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

“Μίλησε” η ανωτερότητα της Μπάγερν (VIDEO)

Η Ίνγκολσταντ έβαλε... δύσκολα στην Μπάγερν Μονάχου, που όμως στο δεύτερο ημίχρονο σοβαρεύτηκε και έφτασαν στη νίκη (2-0).

ΦΩΤΟ Reuters

ΦΩΤΟ Reuters

Η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε δυσκολότερα από ό,τι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα (2-0) της Ίνγκολσταλντ και επέστρεψε στις νίκες.

Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο στο πρώτο ημίχρονο, με τους φιλοξενούμενους να κλείνουν τους χώρους και να απειλούνται μόνο από μακρινά σουτ.

Η είσοδος του Βιδάλ με την έναρξη της επανάληψης “ανέβασε” τους βαυαρούς, που έφτασαν τελικά στη νίκη. Στο 65′ ο Ρόμπερτ Λεβεντόφσκι δέχθηκε μία τρομερή κάθετη πάσα από τον Τζερόμ Μπόατενγκ, πέρασε τον Ραμαζάν Εζκάν και έκανε το 1-0.

Δέκα λεπτά αργότερα, ο Φίλιπ Λαμ “καθάρισε” την υπόθεση νίκη με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, ύστερα από εξαιρετική ενέργεια και πάσα του Τόμας Μίλερ.

Τα αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου

Μάιντς – Στουτγκάρδη 0-0

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου

Μπάγερν Μονάχου – Ίνγκολσταντ 2-0
(65′ Λεβαντόφσκι, 75′ Λαμ)

Βέρντερ Βρέμης – Κολωνία 1-1
(4′ Βέστεργκααντ – 79′ Σβέντο)

Βόλφσμπουργκ – Αμβούργο 1-1
(78′ Άρνολντ – 21′ Μίλερ)

Χόφενχαϊμ – Ανόβερο 1-0
(30′ Σμιντ)

Ντάρμσταντ – Χέρτα 0-4
(12′, 50′ Ιμπίσεβιτς, 26′ Πλάτενχαρντ, 77′ Καλού)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version