Site icon NewsIT
14:33 | 28.01.10

Μόνο παιδιά στον τελικό του μπάσκετ

Μόνο μικρά παιδιά θα μπορέσουν να δουν τον τελικό του κυπέλλου μπάσκετ

Μόνο μικρά παιδιά θα μπορέσουν να δουν τον τελικό του κυπέλλου μπάσκετ

Newsit Newsroom

Πρωτοποριακή κίνηση από τους υπευθύνους του μπάσκετ που επέλεξαν να δώσουν τα εισιτήρια του τελικού μεταξύ των αιωνίων σε παιδιά από δημοτικά και γυμνάσια σχολεία!

Η πρόταση του Γιώργου Βασιλακόπουλου βρήκε πρόσφορο έδαφος και τελικά ο Θανάσης Γιαννακόπουλος και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος συμφώνησαν να διεξαχθεί το μεγάλο ματς με την παρουσία παιδιών.

Δεν έγινε γνωστό σε ποια σχολεία θα δωθούν οι ονομαστικές προσκλήσεις, όμως είναι ξεκάθαρο ότι οι υπεύθυνοι των ομάδων θέλουν να βάλουν τέλος στα φαινόμενα βίας.

Η αρχική πρόταση του Γιώργου Βασιλακόπουλου ήταν ο τελικός της 20ης Φεβρουαρίου να διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ ή στο ΣΕΦ με ονομαστικά εισιτήρια.

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος ήταν σύμφωνος στο να γίνει κλήρωση για την έδρα του αγώνα αλλά όχι και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος.

Μετά το τέλος της σύσκεψης οι ισχυροί άντρες των δύο ΚΑΕ έκαναν τις ακόλουθες δηλώσεις.

“Είναι μια πρωτοποριακή κίνηση και θα δούμε τι αποτέλεσμα θα έχει. Πάντως δεν είναι το ιδανικό, αφού το μπάσκετ είναι για να το παρακολουθούν άνθρωποι όλων των ηλικιών”, τόνισε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, ενώ ο Θανάσης Γιαννακόπουλος είπε: “Συμφωνήσαμε. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με τον Παναγιώτη. Είμαστε φίλοι, είμαστε φιλαράκια”, για να λάβει την απάντηση: “Ε, όχι και φιλαράκια”. 

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version