Τρίτη, 23 Απρ.
20oC Αθήνα

“Μύλος” στην Μπαρτσελόνα με Μέσι! “Ντου” οπαδών στο “Καμπ Νου” (video)

“Μύλος” στην Μπαρτσελόνα με Μέσι! “Ντου” οπαδών στο “Καμπ Νου” (video)
ΦΩΤΟ Reuters

Οπαδοί της Μπαρτσελόνα βρέθηκαν στο “Καμπ Νου” κρεμώντας πανό κατά της διοίκησης και απαιτώντας την παραμονή του Λιονέλ Μέσι στην ομάδα. 

Χάος επικρατεί στις τάξεις της Μπαρτσελόνα από τη στιγμή που ο Λιονέλ Μέσι ζήτησε να αποχωρήσει από την ομάδα. Σήμερα (26/8) οπαδοί των “μπλαουγκράνα” εισέβαλαν στο “Καμπ Νου” ψάχνοντας τον Τζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου, ώστε να ζητήσουν εξηγήσεις για όσα έχουν προκύψει και θέλουν τον Αργεντινό ηγέτη της ομάδας στην πόρτα της εξόδου.

Οι οπαδοί φώναξαν συνθήματα όπως “Μπαρτομέου παραιτήσου”, “Μέσι μείνε εδώ”, ενώ δεν έλειψε και η ένταση με τους άνδρες της ιδιωτικής ασφάλειας του γηπέδου, με αποτέλεσμα αν χρειαστεί η επέμβαση της καταλανικής αστυνομίας για να αποχωρήσει το πλήθος. 

Την ίδια στιγμή ο Λιονέλ Μέσι φαίνεται θετικός στο ενδεχόμενο να μετεγγραφεί στην Μάντσεστερ Σίτι, όπου σύμφωνα με το ESPN έχει ήδη “προσκαλέσει” τον Νέιμαρ να τον ακολουθήσει, σύμφωνα με το ESPN, ενώ έχει βάλει όρο να παραμείνει ο Πεπ Γκουαρντιόλα στον πάγκο αν είναι να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή. 

Μάλιστα μέσα στην ημέρα (26/8) είχε κυκλοφορήσει πως ο πατέρας του Μέσι, που εκτελεί και χρέη μάνατζέρ του, έχει ήδη ξεκινήσει επαφές με την αγγλική ομάδα, η οποία φέρεται διατεθειμένη να προσφέρει στον Μέσι τη δυνατότητα να αγωνιστεί και το MLS -συγκεκριμένα στη θυγατρική New York City FC- όταν ολοκληρωθεί το τριετές συμβόλαιο που σκοπεύει να προτείνει στον Αργεντινό, ο οποίο τότε θα είναι 36 ετών.

Η Μπαρτσελόνα σε κάθε περίπτωση δεν είναι διατεθειμένη να αφήσει ελεύθερο τον Μέσι να φύγει και ζητά την αποπληρωμή της ρήτρας του (700 εκατ. ευρώ), με την δικαστική διαμάχη να μην αποκλείεται και τον Αργεντινό να έχει δηλώσει πάντως πως στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας του την Κυριακή (30/8) θα δώσει κανονικά το “παρών”, με ερωτηματικό να αποτελεί πλέον και το ποια θα είναι η στάση του νέου τεχνικού, Ρόναλντ Κούμαν, προς το πρόσωπό του. 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις