Site icon NewsIT
09:48 Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

NBA: Τελικούς οι Καβαλίερς, “επτάψυχοι” οι Ρόκετς

Κρατώντας πολύ χαμηλά στην επίθεση τους Μπουλς, οι Καβαλίερς του Λεμπρόν Τζέιμς πέρασαν με ευκολία από το United Center, έκαναν το 4-2 και προκρίθηκαν στους τελικούς της Ανατολής. Τεράστια επιστροφή για τους Ρόκετς των Χάρντεν και Χάουαρντ, που ισοφάρισαν τη σειρά με τους Κλίπερς και θα παίξουν σε 7ο παιχνίδι στο Χιούστον την πρόκριση στους τελικούς της δυτικής περιφέρειας.

ΦΩΤΟ Reuters

ΦΩΤΟ Reuters

Μπούλς – Καβαλίερς 73 – 94

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της βραδιάς, οι Καβαλίερς βρήκαν ανέλπιστο πρωταγωνιστή και πρώτο σκόρερ τον Μάθιου Ντελαβέντοβα. Ο Αυστραλός πέτυχε 19 πόντους, με τους Μπουλς να κάνουν το χειρότερο παιχνίδι τους επιθετικά, και να μένουν πρόωρα εκτός συνέχειας των playoffs.

Σικάγο Μπουλς: Μπάτλερ 20, Ρόουζ 14, Γκασόλ 8, Ντανλιβι 7, Μίροτιτς 7, Σνελ 5, Νοα 4, Μπρουκς 4, Μουρ 2, Γκίμπσον 2.

Κλίβελαντ Καβαλίερς: Ντελαβαντόβα 19, Λεμπρον Τζέιμς 15, Τόμσον 13 (11 ριμπ.) Σάμπερτ 13, Σμιθ 12, Τζόουνς 9, Ίρβινγκ 6.

Κλίπερς – Ρόκετς 107 – 119

Δείχνοντας τρομερά ψυχικά αποθέματα και χαρακτήρα μεγάλης ομάδας, οι Ρόκετς ισοφάρισαν τη σειρά κόντρα στους Κλίπερς, κάνοντας το μπρέικ στο Staples Center, επιστρέφοντας, μάλιστα, από διαφορά 19 πόντων!

Καθοριστικός για την ομάδα του Κέβιν Μακ Χέιλ ήταν ο Τζος Σμιθ, ο οποίος πέτυχε 14 πόντους και 3 τρίποντα στην 4η περίοδο, δίνοντας καθοριστικές λύσεις στην επίθεση για τις “Ρουκέτες”, σε ένα σημείο, μάλιστα, που ο Τζέιμς Χάρντεν βρισκόταν καθηλωμένος στον πάγκο.

Η ομάδα του Κώστα Παπανικολάου είχε πέντε παίκτες με περισσότερους από 16 πόντους, και κατάφερε να πάρει το διπλό που την κρατά ζωντανή στη σειρά. Πλέον, αυτή μεταφέρεται για 7ο παιχνίδι στο Toyota Center, τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Λος Άντζελες Κλίπερς: Πολ 31, Γκριφιν 28, Ρεντικ 15, Μπαρνς 9, Κρόφορντ 9, Τζόρνταν 8, Ρίβερς 5, Ντέιβις 2.

Χιούστον Ρόκετς: Χάρντεν 23, Χάουαρντ 20, Μπριουερ 19, Σμιθ 19, Τζόουνς 16, Αριζα 13, Τέρι 7, Καπελα 2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version