Η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ δεν πήρε ούτε την Δευτέρα απόφαση για την υπόθεση του προ διετίας αγώνα της Βέροιας με τον Ολυμπιακό
Ούτε αυτή την εβδομάδα στη σημερινή συνεδρίαση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ προέκυψε απόφαση για το μέλλον της Βέροιας, σχετικά με τον περιβόητο αγώνα με τον Ολυμπιακό το 2013, αφού -όπως προκύπτει- υπήρξε διχογνωμία μεταξύ των μελών της.
Όλοι όσοι εμπλέκονται και βρέθηκαν το προηγούμενο διάστημα ενώπιον του ειδικού ανακριτή διαφθοράς, Γιώργου Ανδρεάδη αναμένεται να κληθούν για διευκρινίσεις. Έτσι, ο πρόεδρος της Βέροιας, Γιώργος Αρβανιτίδης, ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Γιώργος Λαναρής, ο τότε προπονητής, Δημήτρης Καλαϊτζίδης και παίκτες όπως οι Νίκος Γεωργέας, Αλέξης Καλογέρης θα καταθέσουν εκ νέου
Οι οριστικές εξελίξεις αναμένονται -εκτός απροόπτου- την ερχόμενη Δευτέρα, όταν και θα γίνει νέα σύσκεψη στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ. Σε περίπτωση που η Βέροια καταδικαστεί, κινδυνεύει με υποβιβασμό.