Αθλητικά

Νόβακ Τζόκοβιτς: Μαζεύουν υπογραφές για να παίξει στο US Open

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς παραμένει ανεμβολίαστος και έτσι μοιάζει απίθανο να του επιτραπεί να αγωνιστεί στο US Open, αλλά οι οπαδοί το… παλεύουν με κάθε τρόπο.

Στη γνωστή πλατφόρμα change.org, υπάρχει αίτημα στην Κυβέρνηση των ΗΠΑ και την Αμερικανική Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (USTA), ώστε να επιτραπεί στον Τζόκοβιτς να αγωνιστεί στο US Open και ήδη έχουν μαζέψει πάνω από 12.000 υπογραφές.

«Δεν υπάρχει κανένας λόγος, σε αυτή τη φάση της πανδημίας, να μην επιτραπεί στον Τζόκοβιτς να παίξει στο US Open 2022. Η κυβέρνηση των ΗΠΑ και η USTA πρέπει να δουλέψουν μαζί για να του επιτρέψουν να παίξει. Αν κάποιος ανεμβολίαστος Αμερικανός επιτρέπεται να παίξει, ο Τζόκοβιτς ως ένας από τους θρύλους του αθλήματος πρέπει να παίξει. Κάντο να συμβεί USTA», αναφέρει ο δημιουργός του αιτήματος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τζόκοβιτς έχασε το Australian Open για τον ίδιο λόγο, αλλά συμμετείχε και κέρδισε το Wimbledon, με αποτέλεσμα να βρεθεί ένα Γκραν Σλαμ μακριά από τον πρωτοπόρο Ράφα Ναδάλ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Ο άλλος Γιάννης Αντετοκούνμπο: Oι επενδύσεις του Greek Freak σε Ελλάδα και εξωτερικό, οι φιλανθρωπίες και τα ντιλ εκατομμυρίων
Από το sportswear και τις ομάδες μέχρι την τηλεϊατρική, τον χώρο της διασκέδασης και το real estate ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποτελεί έναν επιτυχημένο επιχειρηματία
Γιάννης Αντετοκούνμπο 6