Site icon NewsIT
21:01 | 11.05.25

Ο Άγγελος Ποστέκογλου διόρθωσε δημοσιογράφο: «Είμαι επίσης Έλληνας φίλε και περήφανος για τις δύο εθνικότητές μου»

Ο Άγγελος Ποστέκογλου

Ο Άγγελος Ποστέκογλου σε συνέντευξη Τύπου για το Europa League / Reuters/Paul Childs

Newsit Newsroom

Ιστορία και για την Ελλάδα γράφει φέτος με την Τότεναμ ο Ελληνοαυστραλός προπονητής

Ο Άγγελος Ποστέκογλου έγραψε ιστορία τόσο για την Ελλάδα όσο και για την Αυστραλία, με την πρόκριση της Τότεναμ στον τελικό του Europa League, γεγονός που σημείωσε και ο ίδιος ο έμπειρος προπονητής σε δηλώσεις του στα Μέσα στην Αγγλία.

Με αφορμή την πρόκριση της Τότεναμ στον τελικό του Europa League, ένας δημοσιογράφος επισήμανε ότι ο Άγγελος Ποστέκογλου θα είναι ο πρώτος Αυστραλός προπονητής σε αγώνα τροπαίου σε διοργάνωση της Ευρώπης, με τον ίδιο τον Ελληνοαυστραλό τεχνικό να τον διορθώνει, υπογραμμίζοντας ότι έχει γεννηθεί στην Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ποστέκογλου ανέφερε τα εξής: «Θα είμαι και ο πρώτος γεννημένος στην Ελλάδα, φίλε. Είμαι επίσης Έλληνας και είμαι περήφανος και για τις δύο εθνικότητές μου».

Ο Άγγελος Ποστέκογλου έχει υπάρξει και προπονητής στην Ελλάδα, περνώντας για ένα μικρό διάστημα από τον πάγκο της Παναχαϊκής το 2008, πριν “γιγαντώσει” την καριέρα του στην Αυστραλία και την Ιαπωνία.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version