Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Ο Αντρέι Σεβτσένκο συνάντησε τον Ζελένσκι στο Κίεβο

Ο Αντρέι Σεβτσένκο συνάντησε τον Ζελένσκι στο Κίεβο

Ο Αντρέι Σεβτσένκο ταξίδεψε στο Κίεβο και συνάντησε τον πρόεδρο της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, καλώντας τον κόσμο να βοηθήσει οικονομικά την πατρίδα του.

Ο πόλεμος στην Ουκρανία, ο οποίος ξεκίνησε από τα ξημερώματα της 24ης Φεβρουαρίου, μαίνεται, με τους Ρώσους να συνεχίζουν να σφυροκοπούν τους Ουκρανούς.

Οι Ουκρανοί υπερασπίζονται με σθένος την πατρίδα τους, την ώρα που ο Αντρέι Σεβτσένκο προσπαθεί να βοηθήσει κι αυτός την πατρίδα του για να ξεφύγει από τον εφιάλτη.

Ο παλαίμαχος επιθετικός Ντινάμο Κιέβου, Μίλαν και Τσέλσι συναντήθηκε με τον πρόεδρο της χώρας του, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, ενώ μέσω μακροσκελούς ανάρτησης στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram ζήτησε από όλο τον κόσμο να βοηθήσει την Ουκρανία.

“Έγινα ο πρώτος πρεσβευτής της πλατφόρμας συγκέντρωσης χρημάτων “UNITED24”, που ξεκίνησε από τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι. Για να τον γνωρίσω από κοντά έκανα το ταξίδι από το Λονδίνο στο Κίεβο και είμαι πιο χαρούμενος από ποτέ που βρίσκομαι εδώ στο σπίτι.

Εκπροσωπώ την Ουκρανία στη διεθνή ποδοσφαιρική σκηνή εδώ και πολλά χρόνια. Σήμερα, όμως, που η χώρα μου υποφέρει από πόλεμο, προτεραιότητά μου δεν είναι το ποδόσφαιρο, αλλά η βοήθεια της Ουκρανίας. Σας προτρέπω να κάνετε μια δωρεά στο @ u24.gov.ua.

Όλα τα χρήματα θα σταλούν αμέσως στους λογαριασμούς της Εθνικής Τράπεζας της Ουκρανίας – μπορείτε να κάνετε δωρεά για την αποναρκοθέτηση της Ουκρανίας, να σώσετε τη ζωή κάποιου κάνοντας δωρεά για ιατρικές ανάγκες ή ανοικοδομώντας ένα νηπιαγωγείο ή μια γέφυρα.

Κάθε συνεισφορά είναι ανεκτίμητη, καθώς η Ρωσία έχει καταστρέψει περισσότερα από 7.000 κτίρια, χιλιάδες χιλιόμετρα δρόμων και σκοτώνει Ουκρανούς καθημερινά. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο της Ουκρανίας για την εμπιστοσύνη του και αυτή τη μεγάλη τιμή.

Και ευχαριστώ τον καθένα από εσάς για τη συμμετοχή σας! Σας προσκαλώ να συνεισφέρετε στη νίκη της Ουκρανίας. Στη νίκη της ελευθερίας, στη νίκη του ελεύθερου κόσμου”, έγραψε χαρακτηριστικά ο Σεβτσένκο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις