Site icon NewsIT
22:29 Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Ατζαγκούν γλίτωσε από νέο “στραπάτσο” τον Παναθηναϊκό

Ο κακός Παναθηναϊκός βρέθηκε να χάνει από το γκολ του Ναζλίδη (45΄), γλίτωσε το δεύτερο γκολ και κατάφερε να σώσει τον βαθμό κόντρα στον Πλατανιά με τον Ατζαγκούν να σκοράρει στο ντεμπούτο, 8 λεπτά πριν το τέλος. Τέταρτη ισοπαλία σε τέσσερα ματς για τους Κρητικούς.

Το LIVE του αγώνα

Οι Κρητικοί απείλησαν στο 19΄με τον Τόρες και 4 λεπτά αργότερα με τον Γουνδουλάκη και τελικά δικαιώθηκαν για την υπεροχή τους με τον Ναζλίδη να ανοίγει το σκορ στο 45΄, με κεφαλιά μετά το κόρνερ του Ράφαελ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμό κυλούσε στο τέμπο που επιθυμούσε ο Πλατανιάς, ο οποίος έχασε σημαντική ευκαιρία να κλειδώσει το ματς αρχικά με τον Γουνδουλάκη στο 72΄και εν συνεχεία με τον Τόρες στο 77΄.

Τελικά, όμως, το γκολ ήρθε από την πλευρά του Παναθηναϊκού. Στην καλύτερη τους στιγμή στο ματς οι “πράσινοι”έφτασαν στην ισοφάριση στο 82΄όταν μετά την σέντρα του Μαρινάκη, ο ο Καρέλης πήρε την κεφαλιά, ο Γιωργαλλίδης απέκρουσε και η μπάλα έφτασε στον Ατζαγκούν που από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Πλατανιάς (Μαρίνος Ουζουνίδης):
Γιωργαλλίδης, Φαΐσκα, Φερνάντες, Ιντζίδης, Ραφαέλ, Τετέ, Σιώπης, Μπέλιτς (60′ Αγκιλέρα), Γουνδουλάκης (89′ Πόποβιτς), Τόρε, Ναζλίδης (46′ Μοράλ).

Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Καπίνο, Μαρινάκης, Ρισβάνης, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Αμπεΐντ, Λαγός, Πράνιτς, Ζέκα (71′ Ατζαγκούν), Ντίνας (58′ Μπαϊράμι), Μπεργκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version