Αθλητικά

Ο Γκαλτιέ αποκάλυψε το τηλεφώνημα που δέχθηκε από τον Ολυμπιακό

Μέχρι το τέλος του μήνα αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει στον Ολυμπιακό το «καυτό» θέμα του προπονητή, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» αποφάσισαν να περιμένουν την ολοκλήρωση όλων των πρωταθλημάτων, ώστε να προχωρήσουν με σταθερές κινήσεις στη συμφωνία με ξένο προπονητή, που όπως όλα δείχνουν θα είναι ή από τη Γαλλία ή από την «δοκιμασμένη» αγορά της ιβηρικής χερσονήσου.

Ονόματα ήδη «παρελαύνουν» πολλά, όμως που ένας επιβεβαίωσε πως είχε επικοινωνία με άνθρωπο του Ολυμπιακού. Ο Κριστόφ Γκαλτιέ με δηλώσεις του τόνισε πως επικοινώνησε μαζί του ο Φρανσουά Μοντεστό, προκειμένου να διερευνήσει τις προθέσεις του, σχετικά με την αποχώρησή του από τη Σεντ Ετιέν.

«Στις 3 Μαΐου μου τηλεφώνησε ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού και μου είπε πως ο πρόεδρος με θέλει στην ομάδα. Τον γνωρίζω τον Μοντεστό από την εποχή που έπαιζε ποδόσφαιρο και ήθελα να τον φέρω τότε στην ομάδα. Του εξήγησα όμως πως είναι νωρίς για να αποφασίσω τι θα κάνω όταν τελειώσει το πρωτάθλημα και το συμβόλαιό μου. Άλλωστε έχω προγραμματίσει να κάνω μια επέμβαση στο ισχίο και αυτό θα καθυστερήσει τις όποιες αποφάσεις μου», τόνισε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του.

Ωστόσο, αυτό που προκύπτει πλέον είναι ότι ο Γκαλτιέ, ναι μεν θα φύγει από τη Σεντ Ετιέν, αλλά δεν θα φύγει από τη Γαλλία. Σύμφωνα με όσα φημολογούνται και γράφονται, ο προπονητής της Νις Λουσιέν Φαβρ, οδεύει προς τη Ντόρτμουντ και η γαλλική ομάδα έχει στρέψει πλέον το ενδιαφέρον της στον 51χρονο προπονητή της Σεντ Ετιέν.

Αυτό το όνομα που μάλλον διαγράφεται εντελώς πλέον από τη «λίστα» του Ολυμπιακού είναι του Φραν Εσκριμπά, καθώς ο πρόεδρος της Βιγιαρεάλ ανακοίνωσε πως επιθυμεί την ανανέωση του συμβολαίου του και την παραμονή του στην ομάδα. Και όχι μόνο αυτό, αλλά δεν αποκλείεται στη Βιγιαρεάλ να συνεχίσει κι ένας βασικός ποδοσφαιριστής της πειραϊκής ομάδας, καθώς στον ισπανικό Τύπο (As) υπάρχει αναφορά στον Αλμπέρτο Μποτία και πως ετοιμάζουν πρόταση προς τον Ολυμπιακό για την απόκτησή του, γνωρίζοντας ότι η διοίκηση της πειραϊκής ομάδας είναι «ανοιχτή» στις πωλήσεις ποδοσφαιριστών πριν ολοκληρωθούν τα συμβόλαιά τους (του Μποτία λήγει του χρόνου). Άλλωστε ο Εσκριμπά γνωρίζει καλά τον Ισπανό αμυντικό, καθώς τον είχε παίκτη το 2013 στην Ελτσε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα