Site icon NewsIT
11:39 | 16.04.16

Ο Ηρακλής έριξε… πόρτα στον Παναθηναϊκό για Βέλλιο!

ΦΩΤΟ Eurokinissi

ΦΩΤΟ Eurokinissi

Newsit Newsroom

Ο Παναθηναϊκός επιθυμεί να αποκτήσει τον Απόστολο Βέλλιο, καταθέτοντας πρόταση στον Ηρακλή για να τον κάνει δικό του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Goal”, οι “πράσινοι” χτύπησαν… την πόρτα του Ηρακλή πριν από δέκα μέρες περίπου και κατέθεσαν πρόταση για την απόκτηση του Βέλλιου, η οποία ήταν κοντά στις 650.000 ευρώ, συν ποσοστό μεταπώλησης 10%.

Οι Θεσσαλονικείς απάντησαν αρνητικά, ωστόσο δεν έκλεισαν οριστικά την πόρτα του Παναθηναϊκού. Το αντίθετο, μάλιστα! Οι δύο ομάδες συμφώνησαν να συζητήσουν ξανά για την περίπτωση του Έλληνα επιθετικού μετά την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, δηλαδή μετά την Κυριακή (17/4).

Ο Απόστολος Βέλλιος είναι στην τρίτη θέση του πίνακα των σκόρερ της Super League, έχοντας πετύχει έντεκα γκολ, αγωνίστηκε πρόσφατα με την εθνική ομάδα, όντας τη δεδομένη στιγμή ένας από τους καλύτερους Έλληνες επιθετικούς.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version