Αθλητικά

Ο Κρίστιαν Έρικσεν ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με τη Βόλφσμπουργκ: «Είναι σημαντικό να είμαι κοντά στην οικογένειά μου»

Ο Δανός ποδοσφαιριστής είναι άγνωστο αν θα συνεχίσει να αγωνίζεται, μετά το λιποθυμικό επεισόδιο που είχε σε ματς της χώρας του
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Κρίστιαν Έρικσεν αποτελεί παρελθόν από τη Βόλφσμπουργκ, καθώς η ομάδα ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας τους ένα χρόνο πριν την ολοκλήρωση του συμβολαίου τους.

Η Βόλφσμπουργκ αναφέρει ότι η απόφαση για τη λύση της συνεργασίας τους ήταν του Κρίστιαν Έρικσεν, ο οποίος με ανάρτηση εξήγησε γιατί πήρε τη συγκεκριμένη απόφαση, λίγους μήνες μετά την κατάρρευσή του σε φιλικό της Δανίας με την Ουκρανία.

«Αυτή τη στιγμή, είναι σημαντικό για μένα να είμαι κοντά στην οικογένειά μου στη Δανία. Είμαι χαρούμενος που καταφέραμε να βρούμε μια λύση μαζί. Η θητεία μου στη Βόλφσμπουργκ σημαδεύτηκε από πολλά σκαμπανεβάσματα.

Γνωρίζω ότι η ομάδα βρίσκεται πλέον σε καλά χέρια για να επιστρέψει στη Bundesliga και είμαι πεπεισμένος ότι η Βόλφσμπουργκ έχει μπροστά της επιτυχημένο μέλλον. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους όσους με στήριξαν», ανέφερε ο Δανός ποδοσφαιριστής.

Πλέον, μένει να φανεί αν ο 34χρονος Δανός θα συνεχίσει να αγωνίζεται στη χώρα του ή θα βάλει τέλος στην καριέρα του, που πέρασε από χίλια κύματα μετά καρδιακή προσβολή που είχε υποστεί στο Euro που είχε γίνει το 2021.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Ο εξόριστος θρύλος Χακάν Σουκούρ καταγγέλλει την Τουρκία: «Μου πήραν όσα κέρδισα, θέλουν να με σβήσουν από τη συλλογική μνήμη»
Ο Τούρκος πρώην ποδοσφαιριστής, που είναι εξόριστος στις ΗΠΑ, έκανε εκτενή αναφορά στις δυσκολίες που περνά λόγω της κόντρας με τον Ερντογάν
Ο Χακάν Σουκούρ