Site icon NewsIT
17:09 Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2025

Ο Μάριος Βήχος κλήθηκε στην Εθνική Ελλάδας ενόψει του αγώνα με τη Σκωτία

Πρώτη κλήση στην Εθνική ποδοσφαίρου των ανδρών για τον αριστερό μπακ του Λεβαδειακού

Ο Βήχος πανηγυρίζει με τη φανέλα του Λεβαδειακού / EUROKINISSI

Ο Μάριος Βήχος αποτελεί βασικό στέλεχος του φοβερού φέτος Λεβαδειακού στη Super League, γεγονός που έφερε και την πρώτη κλήση του στην Εθνική Ελλάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, για τον αγώνα με τη Σκωτία στα προκριματικά του Μουντιάλ.

Μία ενόχληση του Δημήτρη Γιαννούλη στο δικέφαλο, οδήγησε στην αντικατάστασή του στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να χρήζει εσπευσμένα διεθνή τον Μάριο Βήχο, για να καλύψει το κενό του στο αποψινό (15 Νοεμβρίου 2025, 21:45, Live από το Newsit.gr) παιχνίδι με τη Σκωτία.

Η αποστολή της Εθνικής Ελλάδας: Βλαχοδήμος, Μανδάς, Τζολάκης, Μιχαηλίδης, Χατζηδιάκος, Ρέτσος, Κουλιεράκης, Ρότα, Βαγιαννίδης, Γιαννούλης, Τσιμίκας, Σιώπης, Ζαφείρης, Μάνταλος, Κουρμπέλης, Μουζακίτης, Καρέτσας, Τζόλης, Μασούρας, Κωνσταντέλιας, Παυλίδης, Κωστούλας, Τριάντης, Μπακασέτας, Τεττέη, Βήχος.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version