Site icon NewsIT
10:34 | 10.07.25

Ο Ολυμπιακός προανήγγειλε την μεταγραφή του Σιπιόνι με άρωμα Αργεντινής

Ο Λορέντσο Σιπιόνι (ΦΩΤΟ Eurokinissi)

Newsit Newsroom

Οι Πειραιώτες καλημέρισαν τον κόσμο τους με ένα ξεχωριστό τρόπο

Στην τελική ευθεία μπαίνει η μεταγραφή του Λορέντζο Σιπιόνι στον Ολυμπιακό, καθώς οι Πειραιώτες ετοιμάζονται για την ανακοίνωση του Αργεντινού μέσου.

Ο Λορέντζο Σιπιόνι θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 4+1 ετών με τον Ολυμπιακό, με τον 20χρονο χαφ να βρίσκεται στη χώρα μας από τα ξημερώματα της Κυριακής (06.07.2025)

Η μεταγραφή δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα καθώς αναμένονται στην Ελλάδα κάποια χαρτιά του παίκτη από την Αργεντινή, ωστόσο ο Ολυμπιακός θέλησε να πει μια ξεχωριστή καλημέρα στους φιλάθλους του, ανεβάζοντας μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται το «Γεώργιος Καραϊσκάκης», η σημαία της Αργεντινής και το παραδοσιακό ρόφημα της χώρας το μάτε, με τους νταμπλούχους Ελλάδας να προϊδεάζουν τους φιλάθλους τους για την μεταγραφή του ταλαντούχου μέσου.

Υπενθυμίζεται πως ο Σιπιόνι είναι η δεύτερη καλοκαιρινή μεταγραφή του Ολυμπιακού, μετά τον Ρεμί Καμπελά, με τους Πειραιώτες να ετοιμάζονται να αποκτήσουν και τον Ντιόγκο Νασιμέντο από την πορτογαλική Βιζέλα.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version