Site icon NewsIT

Ο πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας έταξε πριμ πρόκρισης για τα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου

28.03.2022 | 12:45
Ο πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας έταξε πριμ πρόκρισης για τα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Soccer Football - World Cup - UEFA Qualifiers - Play-Off Semi Final - Italy v North Macedonia - Stadio Renzo Barbera, Palermo, Italy - March 24, 2022 North Macedonia's Stefan Ristovski celebrates with teammates after the match REUTERS/Guglielmo Mangiapane

Οι παίκτες της Βόρειας Μακεδονίας έχουν ένα παραπάνω λόγο, για να κυνηγήσουν την πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, πέρα από τη δόξα που τους περιμένει.

Η Βόρεια Μακεδονία “σοκαρε” το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, αποκλείοντας την Ιταλία στα μπαράζ για την πρόκριση στο Μουντιάλ του Κατάρ και την Τρίτη (29.03.2022 / 21:45) δίνει… τελικό πρόκρισης με την Πορτογαλία του Φερνάντο Σάντος στο Οπόρτο.

Θέλοντας να δώσει στους παίκτες της ομάδας ένα ακόμα.. μεγάλο κίνητρο για τη νίκη, ο πρωθυπουργός της χώρας, Ντίμιταρ Κοβατσέφσκι, τους έταξε πριμ πρόκρισης 500.000 euro.

Να αναφέρουμε ότι ο Κοβατσέφσκι ακολούθησε την αποστολή στο Οπόρτο, για τον «τελικό» με την Πορτογαλία. Η Βόρεια Μακεδονία “κυνηγάει” την πρώτη της πρόκριση σε τελικά Παγκοσμίου Κυπέλλου και ψάχνει ένα δεύτερο… θαύμα μέσα στο “Ντραγκάο”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version