Site icon NewsIT
01:00 | 05.05.25

Ο Χρήστος Τζόλης κατέκτησε το Κύπελλο Βελγίου με την Κλαμπ Μπριζ

Ο Χρήστος Τζόλης πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του στην Κλαμπ Μπριζ

Ο Χρήστος Τζόλης πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του στην Κλαμπ Μπριζ (ΦΩΤΟ Action Images via Reuters/Paul Childs)

Newsit Newsroom

Η ομάδα του Έλληνα επιθετικού νίκησε την Άντερλεχτ με 2-1

Τον πρώτο του τίτλο με τη φανέλα της Κλαμπ Μπριζ, πανηγύρισε την Κυριακή (04.05.2025) ο Χρήστος Τζόλης. Ο Έλληνας διεθνής επιθετικός είχε, μάλιστα, και ασίστ στο 2-1 της ομάδας του επί της Άντερλεχτ στο «Κινγκ Μποντουέν» των Βρυξελλών.

Και τα δύο γκολ της Κλαμπ Μπριζ πέτυχε ο Βερμάντ (40’ και 61’), με το δεύτερο να έρχεται από την ασίστ του  Χρήστου Τζόλη, ο οποίος ήταν εκ των κορυφαίων των νικητών. Στο 89′, μάλιστα, έχασε τεράστια ευκαιρία για να σκοράρει και να «κλειδώσει» το ματς, κάτι που δεν το έκανε, με αποτέλεσμα να μειώσει η Άντερλεχτ με τον Βάθκεθ στις καθυστερήσεις του τελικού.

Παρά την πίεση που άσκησε στα τελευταία λεπτά η ομάδα του Χάνσι Φλικ το σκορ δεν άλλαξε με τους παίκτες και τον πάγκο της Μπριζ να γίνονται ένα κουβάρι και να πανηγυρίζουν την κατάκτηση του πρώτου εγχώριου τίτλου.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version