Site icon NewsIT
16:48 Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Ολοκληρώθηκε ο έλεγχος της UEFA σε ΠΑΣ και Παναθηναϊκό

Μετά από τρεις ημέρες παρουσίας στα γραφεία της ΕΠΟ, το κλιμάκιο της UEFA ολοκλήρωσε τον έλεγχο του στους φακέλους αδειοδότησης των ΠΑΣ Γιάννινα και Παναθηναϊκού – Δεν είδαν αυτόν της Ξάνθης - Από βδομάδα η τελική απόφαση για το ποια ομάδα θα συμμετάσχει στο Γιουρόπα Λιγκ

Οι άνθρωποι της UEFA είδαν τελικά μόνο τους φακέλους του ΠΑΣ και του Παναθηναϊκού, μιας και ήταν οι μοναδικές ΠΑΕ που είχαν δύο αρνητικές εισηγήσεις (σε πρώτο και δεύτερο βαθμό) από το τμήμα αδειοδότησης της ομοσπονδίας και μία απορριπτική απόφαση από την πρωτοβάθμια επιτροπή.

Τα οικονομικά στοιχεία των δύο συλλόγων εξετάστηκαν εξονυχιστικά από το κλιμάκιο της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, που ζητούσε συνεχώς διευκρινίσεις, αποδείξεις και επιπλέον έγγραφα. Ο φάκελος της Ξάνθης δεν κρίθηκε σκόπιμο να εξεταστεί, μιας και πήρε την άδεια από τον πρώτο βαθμό.

Το κλιμάκιο θα συντάξει -πιθανότατα τη Δευτέρα- το πόρισμα του και εντός των προσεχών ημερών θα ανακοινωθεί ποια ομάδα από ΠΑΣ Γιάννινα, Παναθηναϊκό και SKODA Ξάνθη θα αγωνιστεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Διαβάστε ακόμα…

UEFA: Αιφνιδιαστικά στην Αθήνα για να ελέγξει τις αδειοδοτήσεις!

H UEFA δικαιώνει τον Σαρρή και την ΕΠΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version