Site icon NewsIT
16:53 Κυριακή 30 Ιουλίου 2017

Ολυμπιακός: Γερμανικές “σειρήνες” για Ρέτσο!

Ο Γιάννης Ρέτσος πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις την περασμένη σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού, τραβώντας τα βλέμματα αρκετών μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων. Η Λεβερκούζεν έχει παρακολουθήσει ουκ ολίγες φορές τον νεαρό Έλληνα αμυντικό κι είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση στους "ερυθρολεύκους" για να τον κάνει δικό της.

ΦΩΤΟ Eurokinissi

ΦΩΤΟ Eurokinissi

Μέσα στην εβδομάδα, η γερμανική ομάδα θα ξεκινήσει, όπως όλα δείχνουν, διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό για τον Ρέτσο. Αυτές θα γίνουν, φυσικά, μετά το παιχνίδι των πρωταθλητών Ελλάδας με την Παρτίζαν την Τετάρτη, στο πλαίσιο των προκριματικών του Champions League.

Οι απαιτήσεις των Πειραιωτών είναι γνωστές, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να μην συζητούν προτάσεις κάτω των 15 εκατομμυρίων ευρώ.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version