Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Οι φόβοι για Φορτούνη, αυτοί που «παίζουν» για άκρα και τέρμα και ο Ρέτσος

Ολυμπιακός: Οι φόβοι για Φορτούνη, αυτοί που «παίζουν» για άκρα και τέρμα και ο Ρέτσος
ΦΩΤΟ Intime

Αγωνία επικρατεί στον Ολυμπιακό καθώς σήμερα (27/6) θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις ο Κώστας Φορτούνης, ώστε να φανεί το μέγεθος του προβλήματος στο γόνατό του μετά τον τραυματισμό του το Σάββατο (26/6). Από εκεί και πέρα συνεχίζεται η αναζήτηση για εξτρέμ, ενώ στη λίστα ανεβαίνει ο Μπιζότ όσον αφορά τη θέση του τερματοφύλακα και το όνομα του Ρέτσου «παίζει» για την άμυνα.

Έντονη ανησυχία και φόβος υπάρχει στον Ολυμπιακό πως ο τραυματισμός του Φορτούνη στο χθεσινό (26/6) φιλικό με την Βόλφσμπέργκερ στο γόνατο, είναι πιο σοβαρός απ’ότι φάνηκε αρχικά, αλλά όλοι περιμένουν τα αποτελέσματα των σημερινών εξετάσεων. Θυμίζουμε πως ο αρχηγός του Ολυμπιακού αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση στο 27ο λεπτό, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για κάκωση στο αριστερό γόνατο.

Όσον αφορά το μετεγγραφικό «μέτωπο» ο διεθνής Ολλανδός τερματοφύλακας, Μπιζότ φέρεται να ανεβαίνει στη λίστα των υποψήφιων αντικαταστατών του Ζοσέ Σα, στο νούμερο ένα της οποίας βρίσκεται πάντα ο Βάτσλικ της εθνικής Τσεχίας που έμεινε ελεύθερος από την Σεβίλλη. Βέβαια όσο το θέμα της μετακίνησης του Πορτογάλου γκολκίπερ των «ερυθρόλευκων» στη Γουλβς δεν παίρνει οριστική μορφή, «παγώνει» και οποιαδήποτε κίνηση για ενίσχυση στην συγκεκριμένη θέση, για την οποία ακούγονται ακόμα τα ονόματα των Αρεόλα και Σέρτζιο Ρϊκο της Παρί Σεν Ζερμέν.

Την ίδια στιγμή ο Ολυμπιακός φέρεται να τσεκάρει τις περιπτώσεις Παβόν και Ρόνι Λόπες για τις θέσεις των άκρων της επίθεσης. Ο 25χρονος Λόπες ανήκει στη Σεβίλλη και πέρυσι αγωνίστηκε δανεικός στη γαλλική Νις, μετρώντας 5 γκολ και 2 ασίστ σε 33 συμμετοχές και φαίνεται πως αρέσει ιδιαίτερα στον Πέδρο Μαρτίνς, ενώ είναι στους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές των Σεβιγιάνων είτε με δανεισμό είτε με κανονική μετεγγραφή. 

Ο Παβόν από την άλλη ανήκει στην Μπόκα Τζούνιορς, είναι κι αυτός 25 ετών και 11 φορές διεθνής με την εθνικής Αργεντινής, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν ως δανεικός στους Λος Άντζελες Γκάλαξι στο MLS. Η περίπτωσή του φαντάζει δύσκολη από πολλές απόψεις -όπως το οικονομικό- ωστόσο η Μπόκα θέλει να τον παραχωρήσει εκ νέου δανεικός σύμφωνα με αργεντίνικα δημοσιεύματα που επικαλούνται πληροφορίες από τον ατζέντη του.

Τέλος σημερινό (27/6) δημοσίευμα του Sportime αναφέρει πως δεν θα αποτελέσει έκπληξη, αν οι Πειραιώτες κινηθούν για την απόκτηση του «δικού τους παιδιού», Παναγιώτη Ρέτσου. Ο διεθνής στόπερ, που αποτελεί προϊόν των «ερυθρόλευκων» ακαδημιών και πριν από κάποια χρόνια είχε πωληθεί με ποσό ρεκόρ στην Μπάγερ Λεβερκούζεν, αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τις «ασπιρίνες» και ίσως η περίπτωσή του εξεταστεί σοβαρά. 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις