Site icon NewsIT
19:41 Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Ομπάμα στην Αθήνα: Οι παίκτες του Ολυμπιακού κόλλησαν στο… δρόμο

Μόλις τρεις παίκτες του Ολυμπιακού εμφανίστηκαν στην ώρα τους (18.00) στην τελευταία απογευματινή προπόνηση των «ερυθρόλευκων» για τον αυριανό αγώνα με την Μπαρτσελόνα. Ο Παπαπέτρου, ο Παπανικολάου και ο Αθηναίου ξεπέρασαν το... εμπόδιο Ομπάμα και ήταν οι μοναδικοί που έφθασαν έγκαιρα στο ΣΕΦ.

ΦΩΤΟ actionimages.gr

ΦΩΤΟ actionimages.gr

Όσοι παίκτες μένουν στα νότια προάστεια, όπως και όσοι Αθηναίοι τόλμησαν να μπουν στο αυτοκίνητό τους, έμειναν εγκλωβισμένοι, λόγω της κίνησης στους δρόμους. Ο Κεμ Μπιρτς που ξεκίνησε από τη Γλυφάδα έχασε το δρόμο, όταν η τροχαία τον έστειλε σε παρακαμπτήριο. Ο αρχηγός Βασίλης Σπανούλης κατάφερε να είναι από τους πρώτους που έφτασαν από το γκρουπ των –δικαιολογημένα πάντως- καθυστερημένων. Συγκεκριμένα, ο διεθνής γκαρντ αφίχθη στο ΣΕΦ στις 18:30 κι ενώ κανείς άλλος δεν είχε φτάσει μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Ως είθισται, πριν μπουν στο παρκέ οι παίκτες, το πρόγραμμα περιλαμβάνει βίντεο κατασκοπείας του αντιπάλου και βάρη. Μέχρι τις 18:30, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν είχε δείξει στους παίκτες του το βίντεο για τη σωστή προετοιμασία της ομάδας απέναντι στους «μπλαουγκράνα». Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ήταν στα τηλέφωνα προσπαθώντας να δώσουν οδηγίες στους παίκτες που είχαν χαθεί, αλλά και εκνευριστεί καθηλωμένοι επί ώρες στη θέση του οδηγού.

Ερωτηματικό αποτελεί και αν θα αρχίσει κανονικά η προπόνηση της Μπαρτσελόνα, προγραμματισμένη για τις 20:00, στο ΣΕΦ. Εκτός από την ανησυχία για το αν θα καταφέρει να φτάσει έγκαιρα το πούλμαν που θα μεταφέρει του παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα, δεν αποκλείεται να χρειαστούν περισσότερο χρόνο προπόνησης στον Ολυμπιακό.
 ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version