Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Ελευθερία Μοσχάτου: Οι πανηγυρισμοί, τα δάκρυα και η απονομή του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ γυναικών

Παναθηναϊκός – Ελευθερία Μοσχάτου: Οι πανηγυρισμοί, τα δάκρυα και η απονομή του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ γυναικών
Intime.gr

Η στιγμή της απονομής του Κυπέλλου Ελλάδας στην γυναικεία ομάδα του Παναθηναϊκού και η ιαχή “MVP” που φώναξαν οι “πράσινες” και ο κόσμος της ομάδας, προς την Έρικα Κάρτερ. Συγκίνηση τόσο στις νικήτριες, όσο και στην ηττημένη ομάδα της Ελευθερίας Μοσχάτου.

Ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε Κυπελλούχος Ελλάδος, καθώς στον τελικό του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Final 4 Γυναικών που πραγματοποιήθηκε στο 3ο ΚΓ Άνω Λιοσίων, επικράτησε της Ελευθερίας Μοσχάτου με 66-61 και κατέκτησε τον δεύτερο τίτλο του στην ιστορία του θεσμού!

Το… τετράποντο της Αρίκα Κάρτερ (τρομερό τρίποντο και εύστοχη ελεύθερη βολή από το φάουλ που δέχθηκε) έφεραν μπροστά τον Παναθηναϊκό με 62-61, 52’’ πριν το τέλος και στην ουσία “έσπρωξαν” τον τίτλο προς το “τριφύλλι”.

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τον Παναθηναϊκό να πανηγυρίζει την κατάκτηση του τροπαίου (δεύτερο Κύπελλο Ελλάδας μετά από αυτό το 2000). Την ίδια στιγμή, η πικρία ήταν έκδηλη στην πλευρά των ηττημένων, με την Στούπα (σ.σ. αυτή έκανε το φάουλ στην Κάρτερ) να δυσκολεύεται να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Λίγο αφού η Ελευθερία Μοσχάτου πήρε τα αναμνηστικά της μετάλλια, οι παίκτριες του “τριφυλλιού” σήκωσαν το τρόπαιο, με την Κάρτερ να παίρνει ακούει την ιαχή “MVP” από τις συμπαίκτριές της, μιας και πήρε και το συγκεκριμένο βραβείο, για την απόδοσή της στον τελικό.

Η φιναλίστ ομάδα της Ελευθερίας Μοσχάτου έλαβε τα μετάλλιά της από τον Ειδικό Γραμματέα της ΕΟΚ, Βασίλη Ντάκουρη και από τον πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Φυλής, Γιώργο Μαυροειδή. Την απονομή του αναμνηστικού στην ομάδα της Ελευθερίας έκανε η Άννυ Κωνσταντινίδου, μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ και εκ των υπευθύνων του Μπάσκετ Γυναικών.

Στον Κυπελλούχο Παναθηναϊκό τα μετάλλια έδωσαν τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΟΚ και υπεύθυνοι του Μπάσκετ Γυναικών, Άννυ Κωνσταντινίδου και Χρήστος Βασιλειάδης, ενώ το τρόπαιο έδωσε στα χέρια της αρχηγού του Παναθηναϊκού, ο κ. Χρήστος Βασιλειάδης, κλείνοντας πανηγυρικά το Κύπελλο ΟΠΑΠ Final 4 Γυναικών.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις