Site icon NewsIT
01:11 | 08.05.24

Παναθηναϊκός: Η Δέσποινα Γιαννακοπούλου έδωσε ανθοδέσμη στον Σλούκα μετά την πρόκριση στο Final Four της Euroleague

EUROLEAGUE 2023-2024 / PLAY OFF / ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΜΑΚΑΜΠΙ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Newsit Newsroom

Μετά την πρόκριση του Παναθηναϊκού στο Final Four της Euroleague, η Δέσποινα Γιαννακοπούλου έδωσε ανθοδέσμη στον Κώστα Σλούκα.

Η οικογένεια Γιαννακόπουλου έζησε έντονα το παιχνίδι της σειράς των πλέι οφ της Euroleague ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Μακάμπι και πανηγύρισε με την ψυχή της, την σπουδαία πρόκριση του τριφυλλιού στο Final Four.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, η μητέρα του Δέσποινα, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας παρακολούθησαν από κοντά την προσπάθεια της ομάδας του Εργκίν Αταμάν.

Μετά την μεγάλη επιτυχία, μάλιστα, η Δέσποινα Γιαννακοπούλου έδωσε ανθοδέσμη στον Κώστα Σλούκα, ο οποίος ήταν εμφανώς συγκινημένος.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version