Site icon NewsIT
01:36 | 07.06.25

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ο Γιώργος Μπαρτζώκας απέφυγε οριακά αντικείμενο που του πέταξαν από την κερκίδα του ΟΑΚΑ

Ο Μπαρτζώκας

Ο Μπαρτζώκας στην αποχώρηση για τα αποδυτήρια (ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI)

Newsit Newsroom

Παραλίγο να τραυματιστεί ο προπονητής του Ολυμπιακού κατά την αποχώρηση από το παρκέ του ΟΑΚΑ

Ο Ολυμπιακός νίκησε με 99-88 τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για τον τρίτο τελικό της Basket League, αλλά από το παιχνίδι δεν έλειψαν και τα επεισόδια, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να αποφεύγει και έναν τραυματισμό στο φινάλε του αγώνα.

Κατά την αποχώρησή του προς τα αποδυτήρια, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δέχθηκε ένα αντικείμενο από την κερκίδα του Παναθηναϊκού, αλλά με γρήγορα αντανακλαστικά, κατάφερε να το αποφύγει την τελευταία στιγμή και να γλιτώσει κάποιο χτύπημα στο πρόσωπο.

Το γεγονός πάντως, ήταν ανάμεσα στους λόγους που έφεραν το ξέσπασμα του Νίκου Λεπενιώτη μετά τη λήξη της αναμέτρησης, με τις δηλώσεις του για “ζούγκλα” στο ΟΑΚΑ.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version