Site icon NewsIT
18:27 Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2025

Παναθηναϊκός: Ρογκαβόπουλος και Σαμοντούροφ επέστρεψαν στις προπονήσεις

Ο Τούρκος τεχνικός αφιέρωσε μεγάλο μέρος της προπόνησης στην ανάλυση με βίντεο των λαθών των παικτών του στην ήττα από τη Μονακό

ΑΡΓΥΡΩ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ / EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα (5/11/2025), με τον Εργκίν Αταμάν να βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει στους Ρογκαβόπουλο και Σαμοντούροφ. 

Ο Τούρκος τεχνικός είχε αρκετό χρόνο να δουλέψει με τους παίκτες του, μιας και ο Παναθηναϊκός είχε ρεπό αυτή την εβδομάδα στο ελληνικό πρωτάθλημα. 

Ο Εργκίν Αταμάν έδειξε για αρκετή ώρα βίντεο, αναλύοντας στους παίκτες τα λάθη τους στον τελευταίο αγώνα με τη Μονακό.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Τούρκος προπονητής είδε το Νίκο Ρογκαβόπουλο και τον Αλέξανδρο Σαμοντούροφ να επιστρέφουν σε φουλ πρόγραμμα, ενώ Καλαϊτζάκης, Χολμς και Λεσόρ ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version